Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldos nye statue vekker oppsikt: - Forferdelig

Superstjerna er ikke til å kjenne igjen. 

SER IKKE HELT FORNØYD UT: Superstjernen Cristiano Ronaldo ved siden av sin nye statue. Foto: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG / NTB Scanpix
SER IKKE HELT FORNØYD UT: Superstjernen Cristiano Ronaldo ved siden av sin nye statue. Foto: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Det er ikke godt å vite hva Cristiano Ronaldo selv tenkte, da han sto ved siden av sin nye statue på flyplassen i Madeira som er oppkalt etter ham, men på Twitter finner du ærlige meninger (se noen av dem nederst i artikkelen).

Ronaldo deltok i en seremoni i hjembyen Funchal på Madeira, da det ble avduket en byste i bronse som skal forestille Ronaldo. La oss bare si at likheten ikke er slående.

«Når du sender skulptøren et bilde av Niall Quinn i stedet for Cristiano Ronaldo», skriver BBCs Dan Walker.

The Telegraph omtaler statuen som «forferdelig».

«En mann som er så stolt av sin attraktive hudfarge kan ikke være fornøyd med skulptørens inntrykk av ham», skriver avisa.

The Independent stiller sju spørsmål i forbindelse med avdukingen som avisa gjerne vil ha svar på. Et av dem er hvorfor Ronaldo ikke er lei seg.

FÅR OPPMERKSOMHET: EN gutt tar bilde sammen med den nye statuen. Foto: AP Photo/Armando Franca/NTB Scanpix
FÅR OPPMERKSOMHET: EN gutt tar bilde sammen med den nye statuen. Foto: AP Photo/Armando Franca/NTB Scanpix Vis mer

Vi kan iallfall trygt slå fast at flyplassen får mye publisitet, men sannsynligvis ikke av grunner ledelsen vil ønske.

Flyplassen på Madeira døpes om til Cristiano Ronaldo Airport, skriver NTB. Real Madrid-stjerna er født på den portugisiske øya og hedres for sin utrolige fotballkarrière.

Navneendringen skal ha skapt reaksjoner lokalt. Blant annet har mange politikere vært imot avgjørelsen. Det spørs om den nye statuen gjør folk blidere.

Det er heller ikke første gang portugiseren er uheldig med en statue av seg selv. Da det ble avduket en statue av ham i helfigur i Madeira i desember 2014, hadde den en bul i buksa (se bilde nederst i artikkelen).

Du kan tenke deg selv hva folk mente om den saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!