Ronaldos Real-overgang skuffet Usain Bolt

- Fortsatt et bra lag, sier United-supporteren.

PÅ PLASS I IRLAND: Cristiano Ronaldo er for tiden i Irland på sin første treningsleir med Real Madrid. Supersprinter Usain Bolt skulle ønske han var fortsatt var i Manchester United. Foto: SCANPIX/AFP/MIGUEL RIOPA
PÅ PLASS I IRLAND: Cristiano Ronaldo er for tiden i Irland på sin første treningsleir med Real Madrid. Supersprinter Usain Bolt skulle ønske han var fortsatt var i Manchester United. Foto: SCANPIX/AFP/MIGUEL RIOPAVis mer

Manchester United-supporteren Usain Bolt, verdensrekordholderen på 100- og 200 meter, er skuffet over at Cristiano Ronaldo forlot den engelske klubben.

Sprintkongen har vært United-fan i lang tid og hadde blant annet en treningsøkt med Ronaldo mens portugiseren var i klubben. I sommer brøt Ronaldo alle rekorder da han gikk til Real Madrid. Det falt ikke i god jord hos Bolt.

- Jeg er litt skuffet over at han forlot klubben. Han er definitivt en stor spiller. Jeg liker å se på ham, for han er så flink. Men jeg er ikke bekymret. Vi har fortsatt et godt lag, og jeg tror vi kommer til å gjøre det bra i år, sier den jamaicanske sprinteren.

- Alex Ferguson er en veldig god manager, så jeg ser fram til denne sesongen, sier han.

(NTB)