VEDLIKEHOLDES: En vokskopi av Cristiano Ronaldo står i et museum i Madrid. Den får besøk månedtlig av en stylist, ifølge britiske Daily Mail. Her er voksdukken som står i et museum hjemme i Portugal. Foto: AFP PHOTO / GREGORIO CUNHA
VEDLIKEHOLDES: En vokskopi av Cristiano Ronaldo står i et museum i Madrid. Den får besøk månedtlig av en stylist, ifølge britiske Daily Mail. Her er voksdukken som står i et museum hjemme i Portugal. Foto: AFP PHOTO / GREGORIO CUNHAVis mer

Ronaldos stylist frisker opp voksdukkekopien en gang i måneden

Skal gre håret.

(Dagbladet) På nyåret kunne Cristiano Ronaldo (30) for andre år på rad kalle seg verdens beste fotballspiller. Portugiseren er blant fotballsirkusets aller største superstjerner, og har faktisk en kopi av seg selv i voks stående i Museo de Cera i Madrid.

Ronaldo har en stylist som omhyggelig passer på at han ser velstelt ut i diverse sammenhenger, men et litt mer pussig punkt inngår også i jobbbeskrivelsen.

Ifølge Daily Mail avlegger nemlig 30-åringens stylist månedtlig et besøk til Museo de Cera, for å vedlikeholde voksdukka. Hovedoppgaven skal visstnok være å gre håret.

- Cristiano ba oss passe på at figuren var perfekt, sier Gonzalo Presa, kommunikasjonsdirektør i museet, til Cadena Ser Catalunya ifølge avisa.

- Han sendte sin egen hårstylist til å gre håret en gang i måneden. Dukkas hår er naturlig. Det er ikke en parykk, det kommer fra India.

Ronaldo-versjonen laget av kjøtt og blod skal i aksjon for Real Madrid i La Liga på lørdag, da serilederen møter Athletic Bilbao på bortebane.

Dagbladet har ikke forhørt seg om summen du må punge ut med dersom du skulle ønske deg Ronaldos vokskopi, men dersom du skulle ønske den ekte versjonen til din klubb, må du ut med svimlende 2,60 milliarder kroner.