Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cristiano Ronaldo sto over prisutdeling

Ronaldos valg slaktes:
- Han er en egoist

Kroatia-trener Zlatko Dalic reagerer på at Cristiano Ronaldo (33) droppet UEFA-prisutdeling.

MÅLTØRKE: Cristiano Ronaldo står uten mål etter tre kamper i Serie A. Foto: Andreas Solaro / AFP Photo / NTB Scanpix
MÅLTØRKE: Cristiano Ronaldo står uten mål etter tre kamper i Serie A. Foto: Andreas Solaro / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange forventet at Cristiano Ronaldo skulle få prisen som årets spiller i Europa under torsdagens Champions League-trekning i Monaco.

I stedet var det Luka Modric (32) som fikk prisen etter å ha vunnet Champions League med Real Madrid og tatt VM-sølv med Kroatia.

Ronaldo skal angivelig ha blitt forbannet da han fikk informasjonen om at han ikke vant prisen, noe som gjorde at han droppet å delta på prisutdelingen.

- Fotball spilles på banen og der vant Ronaldo. Han scoret femten mål i Champions League, bar Real Madrid på sine skuldrer og vant igjen. Det er latterlig og en skam, sier Jorge Mendes, agenten til Ronaldo, til portugisiske Record.

Ronaldo-kritikk

Juventus-direktør Beppe Marotta bekreftet etter prisutdelingen at Ronaldo valgte å droppe gallaen av personlige årsaker, noe klubben respekterte.

Kroatia-trener Zlatko Dalic reagerer sterkt på Mendes' kommentarer og Ronaldos manglende tilstedeværelse

REAGERER: Kroatia-trener Zlatko Dalic. Foto: Antonio Bronic / Reuters / NTB Scanpix
REAGERER: Kroatia-trener Zlatko Dalic. Foto: Antonio Bronic / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- At Ronaldo ikke kommer på UEFAs seremoni og disse kommentarene om at Luka vant prisen … Det er ikke verdt å kommentere engang, sier Dalic ifølge Daily Mirror, som siterer kroatiske Sportske Novosti.

Dalic ledet Kroatia til VM-sølv i sommer. Modric var en av nøkkelbrikkene i suksessen.

- Det er et ytterligere bevis på det jeg sier, at Ronaldo er en egoist som jeg aldri ville hatt på mitt eget lag. Han er den typen spiller som ikke bryr seg om at man taper. Det eneste han bryr seg om er å score mål, sier Dalic, som hyller Modric.

- Luka Modric er en flott spiller og person. All oppmerksomheten og æren han har fått i Real Madrid har ikke forandret ham i det hele tatt.

Måltørke

Ronaldo og Modric var lagkamerater i Real Madrid fram til denne sesongen.

Portugiseren meldte overgang til italienske Juventus under årets VM.

Hittil har han spilt tre ligakamper uten å score, og Juve-legenden Ciro Ferrara advarer mot å tro på at Ronaldos La Liga-målsnitt fortsetter i Serie A.

- Jeg tror han får maks 25-26 mål denne sesongen. Definitivt færre enn det han er vant til å score i Spania, sier Ferrara, som også var manager for Juventus fra 2009 til 2010, til lokalavisa Il Corriere di Torino.

- Ting er annerledes i Italia. Jeg sier ikke det bare på grunn av forsvarsspillerne vi har her, men også fotballstilen, fortsetter den tidligere midtstopperen.

Hele Norges coronakart