FIKK DET HAN VILLE: Følelsen er mye bedre for Eldar Rønning etter dagens 15-kilometer i La Clusaz. Nå tror han VM-formen er i anmarsj.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FIKK DET HAN VILLE: Følelsen er mye bedre for Eldar Rønning etter dagens 15-kilometer i La Clusaz. Nå tror han VM-formen er i anmarsj. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Rønning kastet stavene for å få godfølelsen

- Nå er VM-formen i rute.

LA CLUSAZ (Dagbladet): Før start på dagens klassiske 15-kilometer i La Clusaz så landslagsveteranen Eldar Rønning etter svar. Svar som bekreftet at VM-formen er på vei.

Tilbake til start
I tillegg fortalte han Dagbladet at en plass utenfor topp ti ville være for dårlig.

Dagens fjortendeplass med andre ord en skuffelse rent plasseringsmessig, men Rønning var likevel ganske fornøyd med dagen.

- Ja, det gikk mye lettere enn det har gjort i det siste. Kroppen var på lag i dag, og teknisk gikk jeg mye bedre, sier Rønning til Dagbladet.

I dagene før rennet gikk nemlig Rønning tilbake til basistrening i teknikk. Han kastet stavene og terpet på å gå riktigst mulig på ski.

Fordi han forrige helg falt helt sammen teknisk.

I rute
Derfor var det så viktig å få tilbake den gode følelsen av å gå riktig i dag. Den følelsen fikk Rønning, selv om han stivnet da alt skulle avgjøres.

- Jeg stivna når vi kom inn på stadion og det ble tråkka til.

- Men VM-formen er i rute?

- Ja, jeg føler det. Det ble en vanskelig dag med mye riving og sliting i feltet, så det var vanskelig å gå ifra i front. Jeg skulle gjerne vært med helt der oppe, men det ble en ganske god dag likevel, sier Rønning til Dagbladet.