<strong>GIR IKKE OPP:</strong>  Noe av det siste Eldar Rønning gjorde som landslagsutøver, var å motta Holmenkollmedaljen. Men han har ikke tenkt å gi seg, selv om han ikke lenger er tatt ut i landslaget. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
GIR IKKE OPP: Noe av det siste Eldar Rønning gjorde som landslagsutøver, var å motta Holmenkollmedaljen. Men han har ikke tenkt å gi seg, selv om han ikke lenger er tatt ut i landslaget. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Rønning satser videre med langløpsspesialister

Målet: Å slå tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Langløpslaget Team United Bakeries har i dag kunngjort sitt uttak for neste sesong. Den største overraskelsen på lista - som ble presentert av langrenn.com - var Eldar Rønning:

Den tidligere stafettverdensmesteren ble tidligere i vår vraket fra landslaget, men satser nå videre i langløpsmiljøet, selv om målet fortsatt er å hevde seg i verdenscupen i tradisjonelt langrenn.

- Jeg gleder meg til å trene med noen av verdens beste langløpere i Trondheim, sier Rønning til Dagbladet.

- Jeg har fått tillatelse til å satse mot verdenscupen, selv om jeg er en del av et langløpsmiljø. Og min klare ambisjon er å slå tilbake, og gå verdenscup til vinteren, forteller nordtrønderen.

Her er hele uttaket, ifølge langrenn.com: Avdeling Trøndelag: Astrid Øyre Slind (ny), Johan Kjølstad, John Kristian Dahl, Tore Bjørseth Berdal, Eldar Rønning (ny). Avdeling Østlandet: Masako Ishida, Øystein Pettersen, Vetle Thyli, Simen Østensen (ny).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer