GIR IKKE OPP:  Noe av det siste Eldar Rønning gjorde som landslagsutøver, var å motta Holmenkollmedaljen. Men han har ikke tenkt å gi seg, selv om han ikke lenger er tatt ut i landslaget. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
GIR IKKE OPP: Noe av det siste Eldar Rønning gjorde som landslagsutøver, var å motta Holmenkollmedaljen. Men han har ikke tenkt å gi seg, selv om han ikke lenger er tatt ut i landslaget. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Rønning satser videre med langløpsspesialister

Målet: Å slå tilbake.

(Dagbladet:) Langløpslaget Team United Bakeries har i dag kunngjort sitt uttak for neste sesong. Den største overraskelsen på lista - som ble presentert av langrenn.com - var Eldar Rønning:

Den tidligere stafettverdensmesteren ble tidligere i vår vraket fra landslaget, men satser nå videre i langløpsmiljøet, selv om målet fortsatt er å hevde seg i verdenscupen i tradisjonelt langrenn.

- Jeg gleder meg til å trene med noen av verdens beste langløpere i Trondheim, sier Rønning til Dagbladet.

- Jeg har fått tillatelse til å satse mot verdenscupen, selv om jeg er en del av et langløpsmiljø. Og min klare ambisjon er å slå tilbake, og gå verdenscup til vinteren, forteller nordtrønderen.

Her er hele uttaket, ifølge langrenn.com: Avdeling Trøndelag: Astrid Øyre Slind (ny), Johan Kjølstad, John Kristian Dahl, Tore Bjørseth Berdal, Eldar Rønning (ny). Avdeling Østlandet: Masako Ishida, Øystein Pettersen, Vetle Thyli, Simen Østensen (ny).