Ronny Deila med Europa-advarsel

- Vi må være tålmodige.

ADVARER:  Ronny Deila mener Celtic-supporterne må være tålmodige når de møter Astra til kamp i EL torsdag. Foto: NTB Scanpix
ADVARER: Ronny Deila mener Celtic-supporterne må være tålmodige når de møter Astra til kamp i EL torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deila hevder torsdagens europaligamotstander Astra matcher nivået til de beste lagene i Skottland. Celtic-manageren advarer dem som tror på tre enkle poeng.

Celtic er ubeseiret i høstens europaliga etter to kamper. 2-2 i åpningskampen mot Salzburg etterfulgt av 1-0-seier over Dinamo Zagreb hjemme i Glasgow er fasiten.

Neste utfordring er poengløse Astra. Rumenerne står med to tap i gruppespillet så langt, hvilket gjør Celtic til klare favoritter på eget gress torsdag. Manager Deila vil imidlertid ikke høre snakk om at det skotske mesterlaget får noe gratis.

- Det er høyt nivå i Europaligaen. Astra har ikke startet så bra, men vi vet hva de er i stand til å utrette, sa telemarkingen da han møtte pressen onsdag.

- Hvis de hadde spilt i den skotske ligaen, ville de ligget helt i toppen. Det er nivået vi møter torsdag, tilføyde han.

Egen prestasjon viktigst Celtic-manageren har naturligvis studert torsdagens motstander nøye, og vet godt hva som venter hjemme på Celtic Park.

- Vi er forberedt på Astra. Vi kjenner laget og har sett mange av kampene deres. Det viktigste er imidlertid vår egen prestasjon, sa Deila - og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer