Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronny Deila og Celtic slapp med skrekken etter sein scoring

Leigh Griffiths ble overtidshelt for Celtic i 1-0-seieren mot Partick Thistle.

VIKTIG SCORING: En scoring på overtid sørget for Celtic-seier. Foto:  Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix
VIKTIG SCORING: En scoring på overtid sørget for Celtic-seier. Foto: Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix Vis mer

Leigh Griffiths ble overtidshelt for Celtic i 1-0-seieren mot Partick Thistle lørdag. Dermed holder Ronny Deilas mannskap stand i toppstriden.

Celtic måtte spille de siste 22 minuttene av oppgjøret med ti mann. Nir Bitton fikk nemlig marsjordre etter 68 minutter. Angrepsspiller Griffiths sikret likevel tre viktige poeng og Celtic-jubel like før sluttsignalet.

1-0-seieren gjør at Celtic har tre poeng ned til tabelltoer Aberdeen. Sistnevnte spiller borte mot St. Johnstone søndag.

McGeady-interesse Overfor skotske medier har Celtic-manager Ronny Deila bebudet at han skal på spillerjakt i januar. Nordmannen vil styrke laget i jakten på seriegull. En potensiell nyervervelse er kantspiller Aiden McGeady (29). Iren, som for tiden er ute i kulden i Everton, har gode minner fra sin tid i Celtic-drakten (2004-2010). 29-åringens høye lønn kan imidlertid by på problemer. Ifølge irske Independent skal gasjen hans ligge på 60.000 pund i uken.

- McGeadys lønn er altfor høy for oss, sier Ronny Deila til avisen.

Nordmannen holder likevel døren på gløtt for driblefanten.

- Han har jo vært i Celtic tidligere i karrieren. Kanskje vil han en dag komme tilbake. Det er en mulighet, men jeg har ikke snakket med ham om det, fastslår Deila.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media