Ronny Deila synes synd på Henning Berg

Håper å få plass forsterkninger.

 SNAKKET UT:  Ronny Deila møtte skotsk presse etter dagens trekning og snakket ut om utkastelsen av Legia, som ga Celtic Champions League-plass likevel. Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI/NTB Scanpix.
SNAKKET UT: Ronny Deila møtte skotsk presse etter dagens trekning og snakket ut om utkastelsen av Legia, som ga Celtic Champions League-plass likevel. Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI/NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Etter en merkelig dag, snakket Celtic-manager Ronny Deila med pressen ved Lennoxtown etter dagens trekning.

Like før trekningen ble det klart at Ronny Deila og Celtic fikk plassen til Legia.

Bakgrunnen er at Legia og Henning Berg byttet inn spilleren Bartosz Bereszynski tre minutter før full tid i Edinburgh. Bereszynski var ikke spilleberettiget, Celtic ble tilkjent en 3-0-seier i kampen, og dermed ble 6-1 sammelagt til 4-4 og Celtic videre på bortemål.

Deila føler med sin norske trenerkollega, som nå må forberede seg på å kvalifisere til Europa League. Legia møter Aktobe i den siste kvalifiseringsrunden.

- Det er en veldig rar situasjon vi er i. Jeg synes synd på Legia, sier Ronny Deila ifølge Celtics offisielle Twitterkonto.

- Det er tøft for Legia å takle, men nå er vi tilbake i Champions League.

Nye spillere Deila forteller videre at Celtic ikke har vært involvert i prosessen.

- Det er Uefa som har tatt avgjørelsen. Jeg trener Celtic og forbereder meg nå til møtene med Maribor.

Den tidligere Strømsgodset-treneren ser nå fram til møtene med Maribor. I tillegg håper han å få på plass et par nye spillere før den første kampen spilles 19. eller 20. august.

- Vi jobber hardt med å få plass spillere før den neste runden, forteller Deila som er helt sikker på at det nå vil bli lettere å lokke til seg spillere.

Gratissjanse - Spillerne ønsker å spille Champions League. Nå har vi fått en ny sjanse og vi vil ikke ha noen problemer med å være klare til kamp.

Deila vil bruke de kommende dagene til å studere den slovenske motstanderen.

- Vi var forberedt på å spille Europa League. Nå skal vi studere Maribor.