- Ronny er tvilsom

Villa-sjef Graham Taylor betegner Ronny Johnsen som usikker til mandagens kamp, og skryter samtidig av Norges Fotballforbund. Skadelista - runde 10!

Ronny Johnsen kom ikke på banen mot verken Romania eller Bosnia-Hercegovina. Istedet returnerte han til Aston Villa med en strekkskade.

Manager Graham Taylor er blant dem som har fulgt nøye med på Johnsens skade den siste uka.

- Jeg dro over til Norge for å se hvordan det var med Ronny, og vi har hatt kontakt med det norske fotballforbundet hele veien.

- Jeg snakket med Ronny onsdag kveld. Han blir stadig bedre. Han løper, men føler at han ikke kan gi alt i spurter. For øyeblikket er han tvilsom til mandagens kamp mot Southampton, sier Taylor til klubbens hjemmeside.

Villa-sjefen har ikke noe å utsette på Norges Fotballforbund (NFF). Tvert i mot snakker den tidligere England-sjefen varmt om samarbeidet med NFF.

- Forholdet mellom vårt medisinske team og deres har vært supert. Vi har hatt daglig kontakt, og de har ikke presset Ronny på noen måte, sier Taylor.

Han har fått med seg at også Øyvind Leonhardsen har fått spilletid for Norge. Leo, som sleit med en akillesskade i forkant av landskampene, startet mot Bosnia.

- Øyvind spilte de første 75 minuttene, og gjorde det bra i 4-4-2. Han kom inn som innbytter borte mot Romania, så han er ok, sier Taylor.

(Dagbladet.no)

SKADD RONNY:</B> Ronny Johnsen må kanskje stå over mot Southampton på mandag. Her er nordmannen i duell med Tore André Flo tidligere i sesongen. Foto: SCANPIX/REUTERS