Ronny friskmeldt

Etter nesten åtte uker på sidelinja med ankelskade prøvde Ronny Johnsen seg mot Newcastle for drøyt tre uker siden. Det endte med Shearer-knotter i ankelen og ny skade. I kveldens ligacup-kvartfinale mot Steffen Iversen og Tottenham prøver han seg igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og Ronny blir ikke alene med norsk statsborgerskap på White Hart Lane i kveld:

Sammen med Henning Berg skal Ronny stoppe Tottenhams norske angrepsvåpen, Steffen Iversen. Espen Baardsen skal hindre at Ole Gunnar Solskjær sender Manchester United videre til semifinale.

- Dette blir artig, sier Steffen Iversen. Den vonde ankelen er kampklar til å sende Tottenham et steg nærmere ligacupfinale. Og med Les Ferdinand på skadelista er døra vidåpen for trønderen.

George Graham har ikke offentliggjort sine elleve utvalgte, men begge nordmennene med Tottenham som arbeidsgiver tror på startplass mot Manchester United.

- Laget er ikke tatt ut, men jeg håper og tror at jeg spiller, sier Steffen til Dagbladet. Espen Baardsen har hatt en stor sesong i Spurs-målet, men var uheldig da han ga en målgivende retur i kampen mot West Ham sist helg.

- Jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg regner med at jeg spiller, sier London-klubbens norske keeperkjempe. - Jeg har ikke hørt noe fra manager Graham.

Helnorsk stopperduo

Alex Ferguson har lettet mer på sløret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer