Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronny har lyst på nytt VIF-år

- Men ikke bare å melde seg på, sier Aalbu.

(Dagbladet.no): Vålerenga har ventet på et svar fra stopperveteran Ronny Johnsen om hvorvidt han vil ta enda en sesong i Tippeligaen.

Litt overraskende ble han med laget da de nylig reiste til Gran Canaria og to treningsuker på grønt gress.

I løpet av de to ukene håper klubben å få avklart spørsmålene rundt en eventuell ny kontrakt.

- Det blir garantert diskutert her nede. Jeg regner med at det er avklart om Ronny blir med videre eller ikke før vi reiser hjem, sier Aalbu til Dagbladet.no.

Moro å prøve

Og Johnsen sier i klartekst at det er fristende å fortsette.

- Det hadde vært moro å prøve, sier Johnsen til VIF-TV.

Han antyder at mye av tvilen har vært knyttet til manager Martin Andresens nye treningsopplegg som innebærer en trening på formiddagen og en ny økt på kvelden. Johnsen bor i Tønsberg, og har lang vei til og fra trening på Valle.

VIL SPILLE MER: Ronny Johnsen sier han er lysten på et nytt år i Vålerenga. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
VIL SPILLE MER: Ronny Johnsen sier han er lysten på et nytt år i Vålerenga. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer

- Avgjørelsen gikk vel ... eller går vel litt mer på hvordan treningstidene var og sånn, som hadde vært litt vanskelig, men det ser ut som vi får en ordning på det, sier Ronny.

- Positivt tegn

Og at det er frisk satsning og muligheter for å kjempe om gull, kan bidra til ny motivasjon for veteranen.

- Det å vinne er en selvfølgelig motivasjon. Men du må også kunne motivere deg til å trene, sier han.

Sportsdirektør Jan Erik Aalbu er glad for at midtstopperen fortsatt finner motivasjon.

- At han har lyst til å spille fotball, tar vi som et veldig positivt tegn. Men samtidig er det en del ting som skal på plass. Det er jo ikke sånn at folk bare kan melde seg på i Vålerenga, heller ikke Ronny, sier Aalbu til VIF-TV.

Nå skal Johnsen bruke de to ukene på Gran Canaria til å kjenne på om han trives under Martin Andresens nye VIF-regime. Og altså diskutere betingelsene rundt en ny kontrakt.

• Dagbladet.no spurte Jan-Erik Aalbu om hva Ronnys «ordning» på de vanskelige treningstidene innebærer. Aalbu henviste til Martin Andresen for spørsmål angående treningsopplegget. Det har ikke lyktes oss å komme i kontakt med Andresen i dag.

VIL BLI ENIG: Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu sier han regner med at klubben og Johnsen blir enig om framtida i løpet av treningsleiren på Gran Canaria.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media