Ronny i United-troppen

Ronny Johnsen er med i troppen når Manchester United i dag møter Sunderland.Dagbladet :på nettet følger kampene direkte.

United-manager Alex Ferguson fortalte i går at Ronny er 100 prosent frisk, men ville ikke røpe om midtstopperen var aktuell for dagens TV-sendte kamp mot Sunderland (Canal+ klokka 16). I formiddag kom meldingen som er godt nytt også for landslagssjef Nils Johan Semb to måneder før EM.

Stokke-gutten har vært ute med kneskader i begge knær, såkalt jumper's knee, siden mesterligafinalen 26. mai 1999. Da spilte han sin foreløpig siste kamp fra start for Uniteds a-lag. Ronny Johnsen ble operert i august.

Landslagsmidtstopperen er påmeldt for Manchester United i mesterligaen også i år, og kan bli en verdifull brikke i innspurten. United spiller retur-kvartfinale mot Real Madrid kommende onsdag. På Old Trafford.

Landslagets fysioterapeut Roar Robinson sier til Dagbladet at Ronny medisinsk sett er klar for førstelagsfotball. Det betyr i praksis at han er i ferd med å spille seg inn i EM-diskusjonen for alvor. Nils Johan Semb offentliggjør EM-troppen 31. mai.

(Dagbladet :på nettet)