Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronny Johnsen klar for VIF

Signerte ettårskontrakt.

(Dagbladet.no): Ronny Johnsen skal spille den kommende sesongen for Vålerenga.

Det opplyste klubben på en pressekonferanse i kveld.

Johnsen spilte sist for Newcastle, der han ikke fikk fornyet kontrakten etter et halvt år.

Han har også spilt for Stokke, Eik, Lyn, Lillestrøm, Besiktas, Manchester United og Aston Villa.

Johnsen har undertegnet en ettårskontrakt, og ifølge Vif.no inneholder kontrakten en opsjon som gjør at den kan forlenges ytterligere ett år, avhengig av spilte kamper.

- Selv om han er litt oppi åra, så har han fortsatt farten sin inntakt. Han har masse erfaring, og vil helt klart være en styrke for oss når han spiller, uansett hvor på banen det måtte være, sier trener Kjetil Rekdal til Vif.no. 

- Han kommer til å spre trygghet rundt de unge spillerne våre, ved hvordan han agerer på trening og i kamp, sier han.

Veteranen fra Stokke i Vestfold avslører at han ikke brukte lang tid på å bestemme seg, da VIF tok kontakt etter at Newcastle-kontrakten hadde gått ut.

FORTSETTER KARRIEREN: Ronny Johnsen var inne på tanken å legge opp, men nå har altså spilleren og agent Rune Hauge spikret en avtale med VIF. FOTO: TOMM W. CHRISTIANSEN
FORTSETTER KARRIEREN: Ronny Johnsen var inne på tanken å legge opp, men nå har altså spilleren og agent Rune Hauge spikret en avtale med VIF. FOTO: TOMM W. CHRISTIANSEN Vis mer

- Det er et veldig spennende lag, med masse unge og lovende spillere, og en del litt eldre rutinerte. Det er en fin miks av spillertyper, og et godt lag. Samtidig har de et veldig profesjonelt trenerteam, som jeg har en veldig god kjemi med, sier Johnsen til Vif.no.

Johnsen er ikke aktuell for VIF i morgendagens Royal League-kamp mot Rosenborg. Første trening for sin nye klubb gjennomfører han etter helgen.

(Dagbladet.no kommer tilbake med mer)

GAMLE KOMPISER: Ronny Johnsen og Kjetil Rekdal har naturligvis kjent hverandre i mange år. Her etter en Rekdal-scoring mot Ungarn i 1996.