Ronny lettet etter United-comeback

Ronny Johnsen spilte første omgang da Manchester United-reservene var i aksjon i går kveld. - Nesten like viktig som Champions League-finalen, sier Johnsen.

Etter å ha vært skadd hele sesongen var Ronny Johnsen endelig i aksjon på banen da Uniteds B-lag vant 5-2 over ukjente Stalybridge Celtic. Johnsen ble matchet forsiktig og ble tatt av banen ved pause.

- Selvfølgelig er jeg litt ekstra glad og lettet i dag etter at jeg fint kunne gjennomføre 45 minutter i ordentlig kamp i går, sier Ronny Johnsen på sin hjemmeside.

Knærne betyr alt

United-stopperen sier videre at han prøver å tenke minst mulig på å rekke innspurten i ligaen, Champions League og sommerenes EM-sluttspill.

- For meg er det resten av karrieren det er snakk om. Nå er det kun legingen av knærne som betyr noe. Hvor lang tid det tar, vet jeg ikke. Ei heller om jeg rekker noe av denne sesongen, EM, eller oppkjøringen til neste.

Men til Manchester Evening News i dag røper Johnsen at Champions League frister.

- Jeg ville elsket å komme tilbake og spille i de store kampene, men det viktigste når du har vært lenge ute er å ta ett steg av gangen og ikke gå for raskt fram, sier Ronny.

Johnsen hadde selv bestemt at det fikk holde med en omgang etter 10 måneders skadeavbrekk.

- Trenger tid

Selv om Ronny Johnsen er tilbake på banen er han ikke blant de 30 EM-aktuelle spillerne landslagssjef Nils Johan Semb følger tettest.

- Vi har bestemt oss for å ha et veldig avslappet forhold til EM: Han må bruke den tida han trenger. Det er et fotballiv også etterpå, sa landlagssjef Semb til Dagbladet før gårsdagene kamp.

- Men muligheten er der?

- Ja, muligheten er der absolutt. Vi gjør opp status underveis. Først må han bli frisk, så litt reservelagsfotball. Til slutt A-lagsfotball,sier Semb.

LYKKELIG: Ronny Johnsen spilte sin siste kamp i Champions League-finalen ifjor. I går var han tilbake for reservelaget.