Ronny lukter ligagull

Ronny Johnsen (28) føler at seieren mandag gir Manchester United et psykologisk overtak på Arsenal foran det tøffe påskeprogrammet. - De må vinne alle kampene sine herfra hvis de skal ta ligagullet. Det vet de, sier Drillos-stopperen.

Med fem kamper igjen av årets Premier League leder United med seks poeng. Arsenal har to kamper ekstra i bakhånd. United hadde problemer i første omgang på Ewood Park og Johnsen regner med at Arsenal ikke får det lettere når det er deres tur i Blackburn 2. påskedag.

- Vi har en psykologisk ledelse nå. Alle visste at kampene mot Blackburn er viktige, og vi måtte vinne for å holde oss foran.
- Men også vi må vinne resten av kampene våre, sier Ronny til engelske PA.

Erkerival Liverpool


Neste prøve for Johnsen og United kommer langfredag mot Liverpool på Old Trafford. Manager Alex Ferguson var slett ikke fornøyd med forestillingen sist. Og han vet at Liverpool alltid vil gjøre sitt beste for å hindre erkerivalene i Manchester.
- Vi ble fikk en advarsel og ble rundspilt i første omgang. Jeg regner jeg med at alle spiller bedre mot på fredag mot Liverpool, sier Fergie.
Ekspertene i England er i hvert fall ikke i tvil: Arsenal klarer ikke å vinne alle kampene og hente inn de regjerende mesterne.
- United vinner ligagullet. Ingen tvil. Jeg tror ikke United taper flere poeng, sier Tommy Docherty som spilte for Arsenal og trente United på syttitallet.
- For Arsenal blir det vanskelig å holde tempoet. De vil sikkert ikke innrømme det, men på vei til Wembley kommer sikkert spillerne til å holde litt igjen for å unngå skader. Spillere gjør det, de kan ikke noe for det, sier Doc.

Ligainnspurten


Også Blackburns midtbanespiller Gerry Flitcroft holder en knapp på United.
- Seieren mot oss var et fantastisk resultat. Det gir dem selvtillit i de få kampene de har igjen å spille, sier Flitcroft.
Her er resten av ligainnspurten for gullkandidatene:
MANCHESTER UNITED:
Fredag 10. april: Liverpool (hjemme).
Lørdag 18. april: Newcastle (hjemme).
Lørdag 25. april: Crystal Palace (borte).
Mandag 4. mai: Leeds (hjemme).
Søndag 10. mai: Barnsley (borte).
ARSENAL:
Lørdag 11. april: Newcastle (hjemme).
Mandag 13. april: Blackburn (borte).
Lørdag 18. april: Wimbledon (hjemme).
Lørdag 25. april: Barnsley (borte).
Lørdag 2. mai: Everton (hjemme).
Onsdag 6. mai: Liverpool (borte).
Søndag 10. mai: Aston Villa (borte).