<strong>UNDER PRESS:</strong>  Celtic-manager Ronny Deila har fått en svak start på sesongen. Foto: AFP PHOTO / CHRISTIAN BRUNA
UNDER PRESS: Celtic-manager Ronny Deila har fått en svak start på sesongen. Foto: AFP PHOTO / CHRISTIAN BRUNA Vis mer

- Ronny må ha laget og de ansatte med seg

Henning Berg forteller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Glasgow (NTB): Etter landslagspausen skal Deila lede sitt lag i bortekamp mot bunnlaget Ross County lørdag. Hjemmetapet mot Hamilton gir nordmannen lite å gå på.

- Celtic er den riktige klubben for ham, og Ronny er den rette mannen for Celtic. Uansett hvor vanskelig det har vært hittil og hvor mye kritikk han har fått: Det er 100 prosent sikkert at Celtic vinner ligaen, sier Berg til Daily Record.

Nordmannen spilte for Celtics erkerival Rangers en kort periode.

Berg er nå trener i Legia Warszawa som knuste Celtic 6-1 i mesterligakvalifisering i sommer. Men bruk av en ikke-berettiget spiller gjorde at Legia ble fradømt seieren.

Hardt

- Arsène Wenger endret kulturen i Arsenal. Så det kan gjøres, men man trenger resultater. I Legia spilte vi ikke så godt i starten, men vi vant kamper. Hadde vi ikke gjort det, ville jeg blitt ofret. Jeg er den første ikke-polske treneren i klubben, sier Berg.

- Ronny er god nok til å lede en stor og god klubb, men han kan ikke gjøre det alene. Han må ha laget og de ansatte med seg. I starten virket det som han var litt alene.

- Det hjelper hvis man har en form for et navn eller hvis du har suksess fra tidligere. Det gir deg en fordel. Hvis du kommer fra «ingensteder» - eller Norge - er det vanskeligere.

Celtic ligger seks poeng etter teten med en kamp mindre spilt. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer