Ronny mister flere VIF-kamper

Og Grindheim er usikker mot RBK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Skadeutsatte Ronny Johnsen fikk ikke med seg Vålerengas kamp mot Brann, og måtte forlate banen i 0-0-kampen mot Strømsgodset etter 54 minutter.

Nå viser det seg at han også er uaktuell mot Rosenborg til helga, og sannsynligvis mister han enda flere kamper.

- Ronny fikk en strekk i låret mot Godset, og nå ser det ut til at han blir ute i et par uker, sier medisinsk ansvarlig Håkon Schwabe til klubbens hjemmeside.

Det kan bety at han går glipp av bortekampen mot Start og 16. mai-kampen mot Sandefjord også.

Smell for Vålerenga

Rutinerte Johnsen er svært viktig for Vålerenga, så dette er dårlige nyheter for laget som kanskje har skuffet mest denne sesongen.

Etter fire serierunder ligger laget som har tatt tre medaljer på rad i Tippeligaen nest sist, med fattige to poeng - og bare to scorede mål.

Ronny Johnsen er inne i sin siste sesong i Vålerenga, og klubben har allerede en erstatter klar. Etter tapet for Brann ble det kjent at VIF henter Dan Thomassen fra FC København. Dansken kommer gratis og er spilleklar 1. juli.

Ronny mister flere VIF-kamper

Grindheim testes

Christian Grindheim måtte stå over Godset-kampen på lørdag. Ikke på grunn av bruddet i hånda to dager før, men på grunn av en lårskade han pådro seg fredag.

Han er fortsatt usikker i forhold til Rosenborg-kampen, og kommer til å bli testet denne uka.

Thomas Holm er imidlertid på bedringens vei og skal trene normalt fra torsdag, så han bør bli spilleklar til søndagens Ullevaal-oppgjør.

<strong><b>UTE I ET PAR UKER:</strong></b> Vålerenga må klare seg uten Ronny Johnsen de neste kampene. Foto: BJØRN SIGURDSØN / SCANPIX
UTE I ET PAR UKER: Vålerenga må klare seg uten Ronny Johnsen de neste kampene. Foto: BJØRN SIGURDSØN / SCANPIX Vis mer
USIKKER: Christian Grindheim er ikke helt bra i låret ennå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer