Ronny mister VM?

Ronny Johnsen er ankelskadd og står i fare for å gå glipp av Fotball-VM. Michael Owens tobeinte overfall i går har satt nordmannen ut av spill for resten av sesongen i England. - Dette ser ikke bra ut, sier Drillo-assistent Bjørn Hansen til Dagbladet :på nettet.

Ronny Johnsen måtte bæres ut av banen og ble sendt rett på sykehus i går. Røngtenbildene viste ikke brudd - men leddbåndskader i ankelen.

Manager Alex Ferguson mener Johnsen har gjort sitt for United på denne siden av sommeren.
- Heldigvis er det ikke noe brudd. Men skaden betyr at det er slutt for Ronny denne sesongen, sier han.

- Jeg ble redd

Drillos Bjørn Hansen velger å ikke ta noen sorger på forskudd. Også han hoppet i stolen da Owen plantet knottene i Ronnys ankel. At skaden virkelig kan true Ronnys VM-deltakelse var han ikke klar over før Dagbladet :på nettet snakket med ham påskeaften.

- Det var et reint overfall og jeg ble redd. Det så ille ut. Men husk at Ferguson sier ikke noe annet enn at Ronny ikke spiller mer før i midten av mai.

- Hvis Ronny er skadefri da det holder det i massevis for Ronny før VM. Han trener jo mens han er skadd også, sier Hansen.

Røket leddbånd?

Når omfanget av skaden kartlegges blir det klart om Ronny også vil ha problemer med å stille for Drillos i VM 10. juni.

- Det kan være en strekk eller overstrekk. Men hvis leddbånd er avrevet er han ute for minst tre måneder, sier Bjørn Hansen. I så fall er Ronnys skade en knockout for Norges håp om suksess i Frankrike.

Mot Frankrike og Belgia slapp Norge inn fem mål uten den lynkjappe stopperen.

- Ronny er viktig for oss. Han er uten tvil en nøkkelspiller.

- Det er mange fotballspillere i Norge men bare en Ronny Johnsen, sier Hansen.

PÅ SYKEHUS:</B> Ronny Johnsen sendte Manchester United i ledelsen etter 12 minutter på Old Trafford i går, men en halv time senere måtte han forlate banen på grunn av skade. Han ble sendt til sykehus for røntgenundersøkelse av ankelen.