Ronny Nilsen rett ut av OL

Ronny Nilsen (33) fikk en liten smak av OL. Så var det over og ut med klar margin i spyd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politimannen fra Bergen åpnet med dødt kast i første forsøk i A-gruppen. Han fikk opp 73,46 i sitt ene gyldige av tre forsøk, men det var langt fra nok.

Direktekravet for finale var 81 meter. Nilsens årsbeste er 84,73 fra elitestevnet i Tønsberg tidlig i sommer. Med sin svake innsats fulgte han i sporene til mange andre i den norske OL-troppen.

- Det er mye annet som teller her i livet. Jeg har både jobb og familie, så livet går videre, sa Nilsen etter at OL var over for hans del. Han kastet langt under pari, men tok skuffelsen som en mann.

- Det gikk som det gikk i dag. Selv om jeg ikke følte det noe særlig, kan det jo tenkes at jeg var litt preget av stundens alvor, sa han.

Satser videre

- I dag var jeg rett og slett ikke god nok, men det var veldig moro å kaste her. Det var vel 40.000 tilskuere på tribunene da jeg var i aksjon, og det likte jeg, slo han fast.

- Jeg har i grunnen ikke noe å klage på, for oppladningen min før dette merskapet har vært bra. Det gikk også bra på oppvarmingen før jeg kom inn på banen, men det første oppvarmingskastet mitt funket ikke, og slik fortsatte det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer