Ronny reiser til Newcastle

Ronny Johnsen er invitert til samtaler med Graeme Souness.

(Dagbladet.no): I dag fikk Ronny Johnsen den beskjeden han ønsket seg. Newcastles nye manager Graeme Souness inviterer til samtaler i Nordøst-England.

- Ronny reiser over i dag, bekrefter agent Rune Hauge til Dagbladet.no.

Den 35-årige stopperen har vært uten klubb siden kontrakten med Aston Villa gikk ut i sommer. Nå blir han trolig Souness første forsterkning på St. James' Park.

- Jeg tror det er en god sjanse for det. Det er vanskelig å si nei til Newcastle, sier Hauge.

Tidligere har landslagsstopperen varslet at han bare godtar en ettårskontrakt i en ny klubb. Derfor ble han ikke Southampton-spiller i august.

Nå som Newcastle har meldt seg, kan det tenkes at Johnsen justerer kravet. Fordi Newcastle er en av Premier Leagues aller største klubber.

- Det er en stor klubb og mye kan skje i neste overgangsvindu. Ronny er mest opptatt av at han skal avslutte karrieren på best mulig måte, sier Hauge.

Johnsen lander i Storbritannia i kveld og går rett i samtaler med Souness. Får han positive signaler i forhold til en plass på laget er nok saken avgjort.

- Vi blir nok enige om det økonomiske, sier Hauge.

Souness bekreftet interessen for Johnsen på en pressekonferanse i Newcastle i dag.

- Jeg føler at vi er bittelitt svake bakover, og Ronny blir en god tilvekst dersom han ønsker å komme hit, sier Souness til Newcastles hjemmeside.

- Han har fortalt meg at han bare er to uker unna kampform, så vi får skje hva som skjer.

Da er vel den saken grei.

  • Dagbladet.no klarte ikke å innhente en kommentar fra Johnsen i ettermddag.
<B>TIL ENGLAND:</B> Ronny Johnsen har tidligere spilt for Manchester U og Aston Villa. Nå kan han blir Newcastle-spiller.
<B>RONNY NR. 1:</B> I formiddag ble skotske Greame Souness presentert som Newcastles nye manager. I kveld tar han i mot Ronny Johnsen.