Ronny sto over igjen

Ronny Johnsens sjanser til å bli klar til Spania-kampen ble enda mindre i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALENCIA (Dagbladet.no): Bare 15 norske spillere løp ut i regnværet på treningafeltet til Valencia i formiddag. Tilbake på hotellet var Ronny Johnsen, Frode Johnsen og John Arne Riise.

- De trener alternativt, flere er støle i kroppen etter kampen lørdag, sier landslagets administrator Bjørn Nilsen til Dagbladet.no.

For Aston Villa-stopper Johnsen er problemene større. Leggskaden han pådro seg på treninga torsdag ser ikke ut til å slippe taket.

34-åringen har ikke trent med laget på fire dager, og får ikke spille dersom han heller ikke er med på den siste økta på Ullevaal i morgen.

Det betyr mer trøbbel for Nils Johan Sembs laguttak. Fra før er kaptein og stopper Henning Berg suspendert og Roar Strand strekkskadd.

Det ligger an til at Semb kaller inn to nye mann til troppen som møter Spania i returkamp onsdag. Trolig skjer det i løpet av dagen eller kvelden.

- Han har ikke gitt noe signaler om hvem det blir ennå, sier pressetalsmann Lars O. Bjørnland.

  • Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer