Ronny til Eik-Tønsberg i sommer

Manchester Uniteds Ronny Johnsen varsler at han vil trene med 2. divisjonslaget Eik-Tønsberg i sommer. - Ukjent for oss, sier styreformann Jan Roberg.

Ronny Johnsen spilte Premier League-fotball for første gang siden 14. oktober i helga. Skader ødela mye av sesongen for 31-åringen. Derfor drar han heller til gamle trakter når Uniteds stjernespillere reiser til Karibia og Sør-Europa for å slikke sol.

- Sesongen i England er ferdig for tidlig for meg. Jeg trenger mer trening, og det vil jeg få med min gamle klubb Eik-Tønsberg. Jeg spilte for dem som tenåring og jeg skal holde meg i form der, sier Ronny til Daily Mail.

I Eik-Tønsberg er de positivt overrasket over at Manchester United-spilleren vil komme på jevnlige besøk gjennom sommeren.

- Dette har ikke vi fått bekreftet, men det er ikke uvanlig at Ronny stikker innom når han er hjemme hos foreldrene sine, sier Roberg til Dagbladet.no.

Klubben rykket ned i 2. divisjon i fjor, men tør ikke drømme om å be Ronny om å ta på seg den hvit-svarte drakta for et gjestespill i serien i sommer.

- Hvis han vil trappe ned som fotballspiller er han velkommen hit. Men jeg tviler på om han kan spille for oss nå, det nekter nok United ham. Det er for mange millioner på spill, sier styreformannen.

Hvis Johnsen gjør alvor av treningsplanene vil han få veiledning av en trener som er yngre enn ham: Kjetil Kristoffersen (30).

Akkurat som landslagssjef og tidligere Eik-trener Nils Johan Semb har Kristoffersen tatt fatt på en trenerkarriere etter å ha blitt skadd som som fotballspiller.

- Kjetil er Norges yngste D-trener og Semb sier til oss at han er en som fotballforbundet er nysgjerrig på, sier Eik-lederen.

(Dagbladet.no)

FERIEFOTBALL: Ronny Johnsen er på vei tilbake mot toppformen. Nå vil han bruke ferien til å holde formen ved like i Eik-Tønsberg.