OPTIMIST:  England- og United-kaptein Wayne Rooney. Foto: NTB Scanpix
OPTIMIST: England- og United-kaptein Wayne Rooney. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rooney: - Kjøp to nye spillere, og United kan vinne serien

- Tror ærlig talt vi kan komme langt.

(Dagbladet): Nordmenn som har valfartet til Old Trafford - og betalt svinedyre flybilletter fredag og søndag - har ikke hatt mye å juble for de to siste åra. Nå mener Wayne Rooney det er på tide å vinne serien igjen.

- Jeg tror ærlig talt vi kan komme langt neste sesong. Vi vil ikke være langt unna å utfordre tittelen, sier kapteinen til sin egen hjemmeside.

- Hvis vi ser på de 10-11 første kampene forrige sesong, hadde vi bare 13 poeng. Og hvis du ser på hvor vi endte (4. plass), kunne vi vært enda høyere med en bedre start.

På tide Nå handler det om å styrke stallen i sommer, mener Rooney.

- Det viktigste er stallen. Hele laget - inkludert manageren og meg selv - tror vi kan være en tittelutfordrer. Med et par signeringer i sommer har vi gode muligheter. En klubb som Manchester United skal vinne trofeer. Forhåpentligvis klarer vi det neste sesong, sier han.

Real Madrids midtstopper Sergio Ramos og Bayern Münchens midtbanespiller Bastian Schweinsteiger er blant spillerne som er blitt koblet til Old Trafford.

Personlige mål - Hva er dine personlige mål for sesongen?

- Å gjøre det beste for klubben og landet, og sørge for at jeg er den beste kapteinen jeg kan være. Jeg har alltid satt høye krav til meg selv. Det har ikke forandret seg, sier Rooney, som har 48 mål for England. Det er ett bak Bobby Charlton, den mestscorende spilleren for England gjennom tidene.