Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney båret av banen med oppflerret lår

Stygg skade på United-spissen.

STYGG SKADE: Manchester United-spiss Wayne Rooney ble rammet av en udelikat skade i kampen mot Fulham i ettermiddag. Foto: SCANPIX/AFP/PATRIK STOLLARZ
STYGG SKADE: Manchester United-spiss Wayne Rooney ble rammet av en udelikat skade i kampen mot Fulham i ettermiddag. Foto: SCANPIX/AFP/PATRIK STOLLARZ Vis mer

(Dagbladet): Manchester United - Fulham 3-2.

Vi var nok flere som måtte snu oss vekk fra tv-skjermen i ettermiddag, da ruta viste bildene av Wayne Rooneys lårskade fra Old Trafford.

Hugo Rodallega landet med knottene på låret til spissen, og låret sprakk rett og slett opp. Et dypt og langt kutt ble bandasjert av legene ute på banen, og Rooney måtte bæres av banen.

Dette var på overtid, etter at 26-åringen hadde kommet inn som innbytter for Shinji Kagawa i det 68. minutt. Rooney ble sendt rendt på sykehus, og vil ikke være tilgjengelig for Alex Ferguson i de neste kampene.

- Det ser ikke bra ut i det hele tatt. Det er en stygg flenge han har fått. Han har reist til sykehuset og kan være ute i fire uker, sier Ferguson til MUTV, ifølge NTB.

Manchester United rodde i land tre poeng uten Rooney, til tross for at Fulham kom sterkt på slutten av kampen. Robin van Persie, Kagawa og Rafael scoret målene for hjemmelaget.

BLODIG: Slik så låret til Wayne Rooney ut etter duellen med Hugo Rodallega. Foto: NTB Scanpix
BLODIG: Slik så låret til Wayne Rooney ut etter duellen med Hugo Rodallega. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media