- Rooney brølte mot England-sjefen

Og kastet støvlene i veggen.

(Dagbladet.no): Wayne Rooney ble møtt med kritikk fra England-trener Steve McClaren da spissen kom inn i garderoben etter 0-0 mot Israel lørdag.

Det likte Manchester United-spissen dårlig.

Ifølge The Times brølte 21-åringen mot landslagssjefen, før han kastet både støvler og trøye i veggen i garderoben.

Krangelen mellom stjernespiss og trener var så høylytt at de israelske spillerne fikk den med seg i sin garderobe på Ramat Gan stadion.

Rooney var ikke bare sinna på sjefen, hans tirade omhandlet også Israel-stopper Tal Ben Haim. Daily Mail skriver i dag at Rooney ville inn i den israelske garderoben, men ble stoppet av kaptein John Terry.

Det er velkjent at Rooney har et voldsomt temperament. I 2005 gikk spissen i strupen på kaptein David Beckham midtveis i kampen mot Nord-Irland.

Rooneys plass på laget mot Andorra onsdag skal ikke være i fare etter utblåsningen mot McClaren. Alternativene på topp er ikke mange.

The Independent skriver også om Rooneys krangel med sjefen. United-spissen skal ha påpekt overfor McClaren at de ikke bare er han som kan score mål for England.

HISSIGPROPP: Wayne Rooney var i tottene på Tal Ben Haim under kampen. Etterpå kranglet han med England-sjefen. Foto: Scanpix/Ap
HISSIGPROPP: Wayne Rooney var i tottene på Tal Ben Haim under kampen. Etterpå kranglet han med England-sjefen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Rooney har ikke scoret for England siden 2004, og var en av seks spillere McClaren navnga overfor hele troppen tre dager før møtet med Israel.

Landslagssjefen mente verken Rooney, John Terry, Steven Gerrard, Frank Lampard, Rio Ferdinand elller Ashley Cole har vært så gode som de burde i den hvite trøya.

Taktikken virket ikke, England klarte ikke å score mot israelerne og må trolig vinne resten av hjemmekampene sine for å kvalifisere seg til EM.

- Vi har scoret étt mål på fem kamper, og ingen er mer frustrert enn Wayne Rooney. For å ta poeng må du score mål, sier McClaren.