SETT IGJEN FLASKA HER: Manchester United-stjerne Wayne Rooney får noen råd fra sikkerhetsmannskapene på Glastonbury. Spissen er med kona på ferie på musikkfestivalen.Foto: SCANPIX/AP/Joel Ryan
SETT IGJEN FLASKA HER: Manchester United-stjerne Wayne Rooney får noen råd fra sikkerhetsmannskapene på Glastonbury. Spissen er med kona på ferie på musikkfestivalen.Foto: SCANPIX/AP/Joel RyanVis mer

Rooney byttet ut fotballsko med luksusgummistøvler

Vasset seg til U2 på Glastonbury.

(Dagbladet): Premier League-stjernene er godt i gang med sommerferien, men de fleste har nok valgt et noe mer glamorøst reisemål enn Wayne Rooney og kona.

Manchester United-spissen har nemlig tatt turen til Glastonbury, og for et par dager byttet ut Nike-fotballstøvlene med gummistøvler.

Ikke hvilke som helst gummistøvler, riktignok. Med Coleen Rooney som reisefølge blir man fort nødt til å bruke Jimmy Choo for Hunter når man skal vasse i søla, design-slagstøvler som selges til rundt 2700 kroner her i landet.

The Rooneys' transportmiddel til Glastonbury har nok ikke de fleste andre festivalgjengerne råd til, de kom i helikopter.

Mirror skriver i det minste at Wayne helst ville bo sammen med broren og kompisene sine i telt. Det fikk han ikke lov til, så nå bor han sammen med Coleen i en luksuscampingvogn på festivalens VIP-område.

LITTLE MAN, WHAT NOW? Joey Bartons klubbframtid er kanskje uviss, men et møte med Morrissey bakcstage hjelper sikkert på humøret.Foto: twitter.com/joey7barton
LITTLE MAN, WHAT NOW? Joey Bartons klubbframtid er kanskje uviss, men et møte med Morrissey bakcstage hjelper sikkert på humøret.Foto: twitter.com/joey7barton Vis mer

Ifølge Coleen Rooneys Twitter-profil var U2 øverst på United-spissens plakat i går kveld, da også Morrissey og Wu-Tang Clan gikk på scenen i Somerset.

Newcastles Joey Barton foretrakk tydeligvis nevnte Morrissey, og la ut følgende bilde på sin Twitter-profil.

Wayne Rooney har forøvrig selv også postet noen bilder på sin Twitter-konto.

Glastonbury er en av Storbritannias største festivaler, og skilter med teaterforestillinger, stand-up, dans og mye annet, i tillegg til popmusikk, selvfølgelig.

Headlinerne i år er U2, Coldplay og Beyoncé.

LEKER IKKE SLAGSTØVLER: Coleen og Wayne Rooneys Jimmy Choo-gummistøvler.Foto: twitter.com/coleenroo
LEKER IKKE SLAGSTØVLER: Coleen og Wayne Rooneys Jimmy Choo-gummistøvler.Foto: twitter.com/coleenroo Vis mer