Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney byttet ut fotballsko med luksusgummistøvler

Vasset seg til U2 på Glastonbury.

SETT IGJEN FLASKA HER: Manchester United-stjerne Wayne Rooney får noen råd fra sikkerhetsmannskapene på Glastonbury. Spissen er med kona på ferie på musikkfestivalen.Foto: SCANPIX/AP/Joel Ryan
SETT IGJEN FLASKA HER: Manchester United-stjerne Wayne Rooney får noen råd fra sikkerhetsmannskapene på Glastonbury. Spissen er med kona på ferie på musikkfestivalen.Foto: SCANPIX/AP/Joel Ryan Vis mer

(Dagbladet): Premier League-stjernene er godt i gang med sommerferien, men de fleste har nok valgt et noe mer glamorøst reisemål enn Wayne Rooney og kona.

Manchester United-spissen har nemlig tatt turen til Glastonbury, og for et par dager byttet ut Nike-fotballstøvlene med gummistøvler.

Ikke hvilke som helst gummistøvler, riktignok. Med Coleen Rooney som reisefølge blir man fort nødt til å bruke Jimmy Choo for Hunter når man skal vasse i søla, design-slagstøvler som selges til rundt 2700 kroner her i landet.

The Rooneys' transportmiddel til Glastonbury har nok ikke de fleste andre festivalgjengerne råd til, de kom i helikopter.

Mirror skriver i det minste at Wayne helst ville bo sammen med broren og kompisene sine i telt. Det fikk han ikke lov til, så nå bor han sammen med Coleen i en luksuscampingvogn på festivalens VIP-område.

LITTLE MAN, WHAT NOW? Joey Bartons klubbframtid er kanskje uviss, men et møte med Morrissey bakcstage hjelper sikkert på humøret.Foto: twitter.com/joey7barton
LITTLE MAN, WHAT NOW? Joey Bartons klubbframtid er kanskje uviss, men et møte med Morrissey bakcstage hjelper sikkert på humøret.Foto: twitter.com/joey7barton Vis mer

Ifølge Coleen Rooneys Twitter-profil var U2 øverst på United-spissens plakat i går kveld, da også Morrissey og Wu-Tang Clan gikk på scenen i Somerset.

Newcastles Joey Barton foretrakk tydeligvis nevnte Morrissey, og la ut følgende bilde på sin Twitter-profil.

Wayne Rooney har forøvrig selv også postet noen bilder på sin Twitter-konto.

Glastonbury er en av Storbritannias største festivaler, og skilter med teaterforestillinger, stand-up, dans og mye annet, i tillegg til popmusikk, selvfølgelig.

Headlinerne i år er U2, Coldplay og Beyoncé.

LEKER IKKE SLAGSTØVLER: Coleen og Wayne Rooneys Jimmy Choo-gummistøvler.Foto: twitter.com/coleenroo
LEKER IKKE SLAGSTØVLER: Coleen og Wayne Rooneys Jimmy Choo-gummistøvler.Foto: twitter.com/coleenroo Vis mer