Rooney doblet måltotalen i løpet av en omgang

- Mål hjelper alltid spisser, sier Alex Ferguson.

EFFEKTIV IGJEN: Wayne Rooney distanserte Richard Dunne etter 50 sekunder, og dunket inn sitt første mål.Foto: SCANPIX/EPA/ROGER PARKER
EFFEKTIV IGJEN: Wayne Rooney distanserte Richard Dunne etter 50 sekunder, og dunket inn sitt første mål.Foto: SCANPIX/EPA/ROGER PARKER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United - Aston Villa 3-1.

Wayne Rooneys manglende scoringsform i åpent spill har vært et stort samtaleemne i Premier League denne sesongen, men i første omgang mot Aston Villa kveld viste han glimt av den Rooney Manchester United har betalt store penger for å beholde.

Spissen scoret med klasseavslutninger både i omgangens første og siste minutt, og la med det grunnlaget for at  United gikk sin 29. kamp uten tap.

Det er tangering av klubbrekorden fra 1998/1999.

- Mål hjelper alltid spisser, men Rooney har en enorm appetitt til å jobbe og kjempe, det vet vi, sier Alex Ferguson etter kampen.

- Det var en kamp med god timing for scoringene våre: Tidlig i omgangen, like før pause og rett etter reduseringen. Det som skjer mot slutten av en sesong er at det er viktig å vinne en kamp av gangen. Nå er det viktig å holde dette oppe, så forhåpentligvis klarer vi å være der vi ønsker helt til slutt, sier skotten.

Ledet før minuttet spilt 50 sekunder sto det på kampklokka da Rooney viste det første glimtet av gammel scoringsform.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer