Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney drømmer om van Persie til United

Beundrer Arsenal-spissen.

UNITEDS NESTE SPISSDUO? Wayne Rooney (t.h) hadde bare Robin van Persie foran seg på toppscorerlista i Premier League forrige sesong. Nå ønsker United-spissen nederlenderen velkommen til Manchester. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
UNITEDS NESTE SPISSDUO? Wayne Rooney (t.h) hadde bare Robin van Persie foran seg på toppscorerlista i Premier League forrige sesong. Nå ønsker United-spissen nederlenderen velkommen til Manchester. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

• Skuffet Ferguson: - Arsenal prøver å forhandle med andre klubber

Wayne Rooney ser for seg et godt samarbeid med Robin van Persie om nederlenderen forlater Arsenal og blir Manchester United-spiller.

United er favoritt til å hente van Persie etter at han tidligere i sommer gjorde det klart at han ikke vil skrive ny kontrakt med Arsenal.

En mulig overgang for forrige sesongs toppscorer i engelsk eliteserie får ikke bare United-fansen til å drømme om et fruktbart angrep i årene som kommer. Også Rooney synes det ville vært spennende med nederlenderen på Old Trafford.

- Han er selvfølgelig en spiller jeg beundrer. Han er en fantastisk spiller og har vært utrolig god for Arsenal i mange år. Forrige sesong var nok hans beste sesong noensinne med alle målene sine. Skulle han komme hit, vil det være en utmerket forsterkning av stallen, sier Rooney ifølge Sky Sports.

Engelskmannen tror han og van Persie vil kunne danne en fryktinngytende angrepsduo som kan bekymre enhver motstander.

- Jeg liker å tro det, ja. Men dette er uansett opp til manageren å avgjøre. Vi har mange muligheter på topp fra før med meg selv, (Danny) Welbeck, Chicharito, (Dimitar) Berbatov, sier Rooney.

Tidligere i uken opplyste United-manager Alex Ferguson at klubben jobbet så godt de kan med å sikre seg van Persie. Problemet ifølge skotten er at Arsenal helst vil selge til andre klubber enn rivalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media