NEDTUR: I en ny reklame spiller Wayne Rooney rollen som seg selv - i en tenkt mørk framtid. Han jobber som banemann på Old Trafford og bor i en campingvogn etter å ha knust Englands gullhåp med en katastrofal feilpasning i VM-finalen. Foto: Nike Football
NEDTUR: I en ny reklame spiller Wayne Rooney rollen som seg selv - i en tenkt mørk framtid. Han jobber som banemann på Old Trafford og bor i en campingvogn etter å ha knust Englands gullhåp med en katastrofal feilpasning i VM-finalen. Foto: Nike FootballVis mer

Rooney ender opp som uflidd tjukkas i campingvogn

I ny reklamefilm.

|||
(Dagbladet): Wayne Rooney viser seg som et skuespillertalent i en fersk reklamefilm fra Nike. Fotballstjernenes sponsorer pleier ikke spare på kruttet når de lager reklame i en VM-sesong.

I den nye kampanjen fra Rooneys skoleverandør, kalt «Write the future», tar en av filmene for seg United- og England-spissens mareritt:

England-spissen misser en pasning til Theo Walcott på stillingen 1-1 i VM-finalen mot Frankrike. Franck Ribery snapper feilpasningen, og avgjør finalen for Frankrike, forteller The Sun.  

Deretter synker Rooney ned på knærne og ser for seg hvordan livet hans tar en sur vending. Ifølge avisa jobber Rooney som banemann på Old Trafford i marerittet.

Reklamefilmen er ikke offentliggjort i sin helhet ennå, men i en kort teaser kan du se en tjukk og uflidd Rooney røre sammen et alt annet enn apetittvekkende måltid i campingvogna der han bor.

Han tar med seg gryta bort til døra, og titter rett ut på en diger reklameplakat som viser en jublende, naken Ribery - påmalt det franske flagget. En ren kopi av en kjent Rooney-plakat.

SKREKKSCENARIO: Rooney titter ut av campingvogna og ser rett på en plakat av Franck Ribery. Plakaten er en etterlikning av et kjent Rooney-bilde. Foto: Nike Football
SKREKKSCENARIO: Rooney titter ut av campingvogna og ser rett på en plakat av Franck Ribery. Plakaten er en etterlikning av et kjent Rooney-bilde. Foto: Nike Football Vis mer