- Rooney er fortsatt en av oss

Lagkompiser med offentlig støtteerklæring til angriperen.

 STØTTE:  Til tross for Wayne Rooneys ønske om å forlate Manchester United, insisterer blant andre Michael Carrick (til venstre), at verken han eller de andre lagkameratene har noen som helst problemer med 27-åringen. Foto: AP Photo/Stephan Savoia.
STØTTE: Til tross for Wayne Rooneys ønske om å forlate Manchester United, insisterer blant andre Michael Carrick (til venstre), at verken han eller de andre lagkameratene har noen som helst problemer med 27-åringen. Foto: AP Photo/Stephan Savoia.Vis mer

(Dagbladet): Det har stormet rundt Manchester Uniteds Wayne Rooney denne sommeren.

Uniteds nummer ti har selv bedt om å bli solgt, men manager David Moyes har gang på gang avkreftet ryktene om at spissen er på vei bort.

Til tross for spissens misnøye, og Chelsea-manager José Mourinhos store ønske om å hente den engelske landslagsspissen denne sommeren, får Rooney selv nå offentlige støtteerklæringer fra lagkameratene, som insisterer på at verken de eller noen av de andre United-spillerne har noen som helst problemer med Rooney i garderoben.

En av disse er Michael Carrick:

- Han er en stor Manchester United spiller. Han er en av oss, og vi står alle sammen, sier midtbanedirigenten til The Telegraph.

32-åringens uttalelser støttes av lagkamerat Phil Jones, som også legger til at supporternes positive mottakelse overfor Rooney da han kom inn under lørdagens kamp mot Swansea, var et høydepunkt.

- Det var flott å se. Han er en fantastisk spiller, og gjorde det bra da han kom inn. Han gjorde jobben sin, og både manageren og spillerne er fornøyde med han, sier Jones til den britiske avisen.

Rooney har vært skadet store deler av årets pre-season, og ikke spilt en eneste av Uniteds treningskamper i forkant av den nye Premier League- sesongen.

Nå er han imidlertid skadefri, og fikk 30 minutter som innbytter under helgens første Premier League kamp for de røde djevlene på Liberty Stadium. 27-åringen var tydelig kamprusten, men bidro likevel med to målgivende pasninger.

Rooney unnlot imidlertid å feire med lagkompisene etter målene, og ga dermed vann på mølla til de som er sikre på at Rooney går inn i sine siste uker som United-spiller før overgangsvinduet stenger natt til 1. september.

KOM INN: Wayne Rooney startet på benken, men ble byttet inn av David Moyes de siste 30 minuttene av lørdagens oppgjør mot Swansea på Liberty Stadium. 27-åringen markerte seg sterkt, og bidro blant annet med to målgivende pasninger. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
KOM INN: Wayne Rooney startet på benken, men ble byttet inn av David Moyes de siste 30 minuttene av lørdagens oppgjør mot Swansea på Liberty Stadium. 27-åringen markerte seg sterkt, og bidro blant annet med to målgivende pasninger. Foto: REUTERS/Rebecca Naden Vis mer