Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rooney er framtidig England-kaptein

Hodgson ser en leder i United-spilleren.

KAPTEIN: Wayne Rooney var landslagskaptein da England vant 5-0 mot San Marino. Foto:   REUTERS/Eddie Keogh
KAPTEIN: Wayne Rooney var landslagskaptein da England vant 5-0 mot San Marino. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Wayne Rooney kan vente seg flere kapteinsoppgaver for England. Roy Hodgson ser på stjernespissen som en framtidig landslagskaptein.

Rooney bar kapteinsbindet da England banket San Marino 5-0 i VM-kvalifiseringen. Han har vært kaptein en gang tidligere, da England møtte Brasil i 2009.

- Han tar oppgaven med å spille for England svært alvorlig. Jeg vet at han er svært stolt av å være kaptein, og det er noe han har lyst å være, sier landslagssjef Hodgson om Manchester United-spissen.

I tirsdagens kamp mot Polen er Steven Gerrard tilbake som kaptein. Liverpool-stjernen var utestengt mot San Marino. Rooney fikk tillit siden også visekaptein Frank Lampard var skadd.

- Frank Lampard har vært kaptein når både Steven og Wayne har vært borte. Men jeg har alltid tenkt at Wayne bør være visekaptein, og når Frank kommer tilbake, har jeg nok en avgjørelse å ta, forteller Hodgson.

Frank Lampard og Ryan Bertrand går glipp av Englands VM-kvalifiseringskamp mot Polen tirsdag.

Chelsea-duoen sto også over møtet med San Marino (5-0) fredag. Lampard er uaktuell på grunn av en leggskade, mens Bertrand har vært syk den siste tiden.

England topper gruppe H med sju poeng på tre kamper. Montenegro og Polen følger tre poeng bak, men begge lag har én kamp til gode på England.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media