Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney er lei av å ha lite hår

- Jeg har tatt hårtransplantasjon.

MISFORNØYD MED HÅRET: Manchester Uniteds Wayne Rooney har gjennomført en hårtransplantasjon. Mandag vil han offentliggjøre bilde. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett
MISFORNØYD MED HÅRET: Manchester Uniteds Wayne Rooney har gjennomført en hårtransplantasjon. Mandag vil han offentliggjøre bilde. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett Vis mer

(Dagbladet): England møter Sveits i dag uten Manchester Uniteds Wayne Rooney som må stå over på grunn av karantene.

Men det er spissens hår - eller rettere sagt mangel på hår som har stjålet mange av overskriftene i England før dagens viktige kamp.

United-trener Alex Ferguson er kjent for sin «hårføner» i pausepraten dersom laget har spilt dårlig. Nå vil betegnelsen kanskje få en ekstra mening i United-garderoben.

Rooney bekreftet nylig at han har vært gjennom en hårtransplantasjon for å pynte på manken.

ROONEY MED NYTT HÅR: Wayne Rooney mot Chelseas David Luiz. Nå får Rooney nytt hår, men neppe i Luiz-klassen. Foto: AFP PHOTO/CARL DE SOUZA
ROONEY MED NYTT HÅR: Wayne Rooney mot Chelseas David Luiz. Nå får Rooney nytt hår, men neppe i Luiz-klassen. Foto: AFP PHOTO/CARL DE SOUZA Vis mer

- Jeg vil bekrefte til mine følgere at jeg har tatt en hårtransplantasjon. Jeg er 25 år og snart skallet, så hvorfor ikke? skriver Wayne Rooney på sin twitter-profil.

- Hodet mitt er fortsatt mørbanket. Jeg lover alle å legge ut et bilde på mandag morgen da blåmerkene er borte, skriver Rooney.

Hårtransplantasjonen tok sted på en klinikk i Harley Street i London. Kona til spissen som tjener rundt 200 000 pund i uka, sier hun ikke har tvunget kjæresten.

- Ja, Wayne har fikset håret. Det er hans egen avgjørelse, og jeg har ikke bedt ham gjøre det. Jeg liker det! Det ser veldig bra ut, skriver hun på Twitter.

FÅR MER HÅR: Wayne Rooney Foto: REUTERS/Darren Staples
FÅR MER HÅR: Wayne Rooney Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer