Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney får advarsel av FA

Ropte «12 mann» inn i tv-kameraene.

SLANG MED LEPPA: Manchester Uniteds Wayne Rooney og Darren Fletcher var ikke fornøyd etter at Chelsea scoret mot dem på søndag og lot frustrasjonen gå ut over dommer Martin Atkinson. Foto: Tom Hevezi/Scanpix/AP
SLANG MED LEPPA: Manchester Uniteds Wayne Rooney og Darren Fletcher var ikke fornøyd etter at Chelsea scoret mot dem på søndag og lot frustrasjonen gå ut over dommer Martin Atkinson. Foto: Tom Hevezi/Scanpix/AP Vis mer

|||(Dagbladet): Det engelske fotballforbundet (FA) har gitt Manchester United-spilleren Wayne Rooney en advarsel etter kampen mot Chelsea søndag.

FA gir advarsel
Rooney fikk et gult kort i kampen da han protesterte på vinnermålet til Chelsea. Men det var da han gikk av banen etter kampslutt at han kom i trøbbel:

England-spissen gikk bort til TV-kameraene og det som kom ut av munnen hans var lett å forstå på tross av at lyden manglet:

«12 mann, 12 mann» sa Rooney. En klar henvisning til at han mente dommer Martin Atkinson favoriserte Chelsea.

Nå har FA gitt han en advarsel, skriver BBC.

- Wayne Rooney har fått en advarsel om oppførselen sin, på grunn av kommentarer han kom med på søndag, sier en talsmann for FA til Skysports.

Ferguson slipper unna
Også Uniteds trener Alex Ferguson var mildt sagt oppgitt over dommer Atkinson. Det handlet mest om baklengsmålet, hvor United først og fremst mener Chelsea aldri burde fått slå frisparket som til slutt endte bak Edwin van der Sar.

- Du mister tilliten til dommerstanden noen ganger, det er det praten går om her inne, sa Ferguson til sin egen TV-kanal MUTV.

- Helt latterlig. Han kunne ikke se noe, er Fergusons vurdering av hvor dommer Atkinson sto da frisparket gikk via John Terry og i nettet.

Ferguson får ingen straff av FA denne gangen.

Men manageren er allerede siktet av FA for sitt utspill mot Alan Wiley, dommeren United-sjefen mente var utrent på tross av at han løp mer enn mange United-spillere under uavgjortkampen mot Sunderland.

SINT IGJEN: Denne gangen var det dommer Martin Atkinson som fikk skylda av Sir Alex Ferguson. Foto: Scanpix
SINT IGJEN: Denne gangen var det dommer Martin Atkinson som fikk skylda av Sir Alex Ferguson. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media