Rooney får eget TV-show

Skal jakte på nye fotballstjerner.

Wayne Rooney, målfarlig angriper både for det engelske landslaget og i Manchester United, blir dommer i et realityshow på TV.

22-åringen skal hjelpe til med å finne 50 potensielle framtidige fotballstjerner. Det er snakk om en ny serie som skal gå på britisk fjernsyn.

Serien skal hete «Wayne Rooneys Street Striker», og ved siden av å kåre den mest lovende fotballspilleren, kommer seerne også til å få et innblikk i United-spissens liv, både som fotballspiller og nybakt ektemann.

- Dette er en flott idé. Jeg er sikker på at vi kommer til å finne noen helt nye og virkelig store fotballtalenter, sier Donna Tabere som er produsent for TV-stasjonen Sky One som skal sende programmet.

(NTB)

FOTBALLKJENDIS: Paparazzien var selvfølgelig på plass da Wayne Rooney giftet seg med kjæresten Colleen McLoughlin i Italia tidligere denne måneden. Det nye TV-showet gjør at man slipper å gjemme seg i buskene for å få et innblikk i United-spissens privatliv. Foto: SCANPIX
FOTBALLKJENDIS: Paparazzien var selvfølgelig på plass da Wayne Rooney giftet seg med kjæresten Colleen McLoughlin i Italia tidligere denne måneden. Det nye TV-showet gjør at man slipper å gjemme seg i buskene for å få et innblikk i United-spissens privatliv. Foto: SCANPIX Vis mer
Rooney får eget TV-show
ÅPNER DØRENE: I tillegg til jakten på nye talenter, vil Rooney-programmet handle om Wayne sjøl, og kona Coleen.