Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney fikk spørsmål om Giggs ute på banen

Bayer-stopper stusset.

(Dagbladet): Bayer Leverkusen - Manchester United 0-5.

Wayne Rooney var nest sist på fire av fem scoringer mot de tyske serietoerne i Leverkusen i går kveld. Men da en Bayer-back henvendte seg til United-spissen ute på banen var det en annen spiller enn Rooney han ville snakke om.

Rooney forteller åpent at spilleren lurte på hvordan Ryan Giggs fortsatt holder koken. Waliseren fyller 40 år i morgen.

Rooney kopierer ikke Giggs - Jeg har gått tom for ting å si om Ryan. Faktisk var det en Bayer-stopper som under kampen spurte hvordan han klarer å spille i den alderen, sier Rooney ifølge nyhetsbyrået PA.

Giggs skrev sin første United-kontrakt 1. desember 1990, for snart 23 år siden. På den tida var Rooney en guttunge på fem år.

HEMMELIGHETEN ER YOGA? Bayer Leverkusen-spillerne lurte på hvordan Ryan Giggs fortsett presterer på høyeste nivå som 40-åring. Walieren har tidligere uttalt at yoga-trening har vært viktig for hvor karrieren hans. Foto: REUTERS / Wolfgang Rattay / NTB SCANPIX
HEMMELIGHETEN ER YOGA? Bayer Leverkusen-spillerne lurte på hvordan Ryan Giggs fortsett presterer på høyeste nivå som 40-åring. Walieren har tidligere uttalt at yoga-trening har vært viktig for hvor karrieren hans. Foto: REUTERS / Wolfgang Rattay / NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg kommer definitivt ikke til å spille når jeg er i hans alder, det er helt sikkert. Tryggheten hans med ballen er storartet, sier Rooney.

39-åringen fikk spille sentralt på United-midtbanen da Champions League-avansementet ble sikret.

- Jeg tror pasningstempoet vårt var forskjellen på lagene. Det første målet er et godt eksempel, med raskt spill. Det var en glede å spille foran backrekka vår, sier Giggs.

United har ikke vunnet med større sifrer på bortebane i Europa siden 1964.

Grådig - Vi kunne scoret flere. Men vi får ikke være grådige, å score fem hvor som helst i Europa er et flott resultat.

TO MESTERLIGATITLER, 13 LIGATITLER: Giggs løftet Champions League-pokalen sammen med Peter Schmeichel i 1999. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX
TO MESTERLIGATITLER, 13 LIGATITLER: Giggs løftet Champions League-pokalen sammen med Peter Schmeichel i 1999. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Giggs hylles av et samlet Fotball-England før sin merkedag i morgen. Han lytter nok ekstra til rosen fra United-sjef David Moyes.

- Folk navner alderen hans, men du kan ikke snakke uten å peke på fotballevnene hans. Han er en utrolig fotballspiller, og han blir bare bedre og bedre, sier Moyes til The Mirror.

Giggs spilte 90 minutter i går, og Moyes ser ingen grunn til å snakke om holdbarhetsdato på veteranen.

- Jeg ble nylig spurt om hvor lenge jeg tror han holder ut. Det er han som kommer til å si fra når han har fått nok. Han fortsetter å trene, han fortsetter å spille og fortsetter å prestere fenomenalt i kamper.

Gøy på trening Giggs bekrefter at han ikke har karrierestopp i tankene.

- Hvis du ikke kommer med på laget og har vært ute i rundt ti kamper, da er det på tide å tenke på framtiden. Det samme hvis trening ikke er gøy lenger. For øyeblikket skjer ingen av delene, sier Giggs i et intervju med Manchester Evening News.

BARE GIGGS IGJEN: Alex Ferguson presenterte Manchester Uniteds nye drakt i 2006, sammen med Ryan Giggs (fra venstre), Kieran Richardson, Wes Brown, John O'Shea, Paul Scholes og Ole Gunnar Solskjær. I dag er det bare Giggs som er igjen i klubben. Foto: REUTERS/Siphiwe Sibeko / NTB SCANPIX
BARE GIGGS IGJEN: Alex Ferguson presenterte Manchester Uniteds nye drakt i 2006, sammen med Ryan Giggs (fra venstre), Kieran Richardson, Wes Brown, John O'Shea, Paul Scholes og Ole Gunnar Solskjær. I dag er det bare Giggs som er igjen i klubben. Foto: REUTERS/Siphiwe Sibeko / NTB SCANPIX Vis mer