- Rooney frykter å bli fryst ut av lagkameratene

På grunn av overgangssagaen.

FÅR EN KALD SKULDER? Manchester Uniteds Wayne Rooney vil bort fra klubben, og nå frykter han å bli fryst ut av lagkompisene. Han spiller ikke mot AIK i kveld fordi han sliter med en skulderskade. Foto: REUTERS / Chaiwat Subprasom / NTB Scanpix
FÅR EN KALD SKULDER? Manchester Uniteds Wayne Rooney vil bort fra klubben, og nå frykter han å bli fryst ut av lagkompisene. Han spiller ikke mot AIK i kveld fordi han sliter med en skulderskade. Foto: REUTERS / Chaiwat Subprasom / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ryktene rundt Wayne Rooney denne sommeren ser ikke ut til å ende med det første. I hvert fall så sant England-spissen ikke selges.

I går skrev engelske medier at flere av Manchester Uniteds største stjerner snur ryggen til Rooney på grunn av at de føler at han setter seg selv foran klubben.

Og skal vi tro rapporter fra i morges frykter også Rooney det samme selv. Sky Sports skriver at spissen frykter å bli isolert og fryst ut av lagkameratene.

Dro ikke til Sverige Den tidligere Everton-mannen har ikke reist med resten av troppen til Sverige for å møte AIK på Friends Arena i kveld. Klubben skylder på en skulderskade, som han skal ha pådratt seg under en kamp for lukkede dører i helga.

- Wayne skadet skulderen sin i et fall i en kamp sist lørdag. Det er ikke noe farlig, og jeg forventer ikke at han blir ute lenge, sier United-boss David Moyes til klubbens hjemmeside.

- Jeg er skuffa over at han mister kampen, siden vi hadde lyst til å involvere ham og se ham spille, fortsetter han.

Nei til Chelsea United har sagt nei til to bud på Rooney fra Chelsea. Det siste skal ha vært på 30 millioner pund (cirka 270 millioner kroner).

Han har to år igjen av kontrakten sin med de røde, og skal ifølge engelske medier ha forsøkt å tvinge gjennom en overgang med en skriftlig overgangssøknad.

• Uniteds tropp i Sverige er som følger:

Anders Lindegaard, Ben Amos; Rafael, Jonny Evans, Patrice Evra, Phil Jones, Chris Smalling, Nemanja Vidic; Anderson, Bebe (!), Michael Carrick, Ryan Giggs, Nani, Wilfried Zaha; Ángelo Henriquez, Shinji Kagawa, Robin van Persie og Danny Welbeck.