Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney gjorde etterlengtet comeback

For Manchester Uniteds reservelag.

COMEBACK: virket å være bra trent, selv om kampformen var noe rusten. Foto: Reuters / Andrew Boyers / NTB Scanpix
COMEBACK: virket å være bra trent, selv om kampformen var noe rusten. Foto: Reuters / Andrew Boyers / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wayne Rooney er i tidsnød for å finne EM-formen. Den skadeplagede Manchester United-spissen gjorde comeback for klubbens reservelag mandag.

Rooney kom seg helskinnet gjennom comebacket. Spissen virket å være bra trent, selv om kampformen var noe rusten. Manchester Uniteds U21-lag vant 1-0 over Middlesbrough i mandagens kamp takket være Paddy McNairs mål.

Wayne Rooney har gått glipp av tolv førstelagskamper på grunn av kneskade. 30-åringen har ikke spilt for United siden 13. februar. Manager Louis van Gaal var blant de drøyt 6000 tilskuerne som så kampen på Old Trafford.

England spiller sin første gruppespillkamp i EM mot Russland i Marseille 11. juni. Rooney rekker maksimalt ni kamper for United i jakten på en plass i Roy Hodgsons EM-tropp.

Hodgson har antydet at Rooney får plass i Englands EM-tropp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart