Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rooney har gjeld til Owen-rådgiver

Frykt for landslagskonflikt.

(Dagbladet.no): I går ble det hevdet at Wayne Rooney har pådratt seg omlag åtte millioner kroner i spillegjeld. Flere britiske aviser skriver i dag at United-spissens gambling kan skape trøbbel på det engelske landslaget.

Rooneys millionsatsing sørger for at han skylder penger til Stephen Smith. Han ingen hvem som helst, Smith fungerer som rådgiver for Michael Owen. Han holder orden på England-spissens eiendomsinvesteringer.

Ifølge The Independent har Rooneys rådgivere vært i møter med Smith for å kartlegge nøyaktig hvor mye penger som skal skifte hender.

Hvis det blir uenighet om summen frykter mange at forholdet mellom Englands spissduo skal svekkes foran VM i Tyskland i sommer.

Rooney skal ha satt penger på både fotball, hester og og hunder. Alt i alt skal pengelekene ha kostet ham mange millioner bare det siste halvåret.

Noe Rooney ikke så ut til å være plaget av i går, da han scoret ett og la opp til det andre for United mot Arsenal.

Manager Alex Ferguson avviste gamblinhistorien som «søppel» og mener britisk media forfølger unggutten - som tjener omlag 50 mill. kroner per år på Old Trafford.

- Dette er bare tøys, men det er sånn som kommer til å skje med gutten hele tida framover. Vi hadde det på samme måte med George Best, vi hadde det med Paul Gascoigne og det var sånn med David Beckham. Vi kjenner Wayne Rooney. Dette er søppel og vi må ikke bry oss om det, sier Ferguson.

PENGETRØBBEL? Wayne Rooney skal ha brukt Michael Owens rådgiver som bookmaker. Det trenger ikke være lurt. Foto: Scanpix/Ap
PENGETRØBBEL? Wayne Rooney skal ha brukt Michael Owens rådgiver som bookmaker. Det trenger ikke være lurt. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling