Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rooney har signert drømmeavtale til over 700 millioner

Blir værende i Manchester United resten av proffkarrieren, ifølge britisk avis.

DRØMMEKONTRAKT: Manchester United skal ha sikret seg Wayne Rooney resten av hans proffkarriere for over 700 millioner. Foto: Reuters/Nigel Roddis/NTB Scanpix
DRØMMEKONTRAKT: Manchester United skal ha sikret seg Wayne Rooney resten av hans proffkarriere for over 700 millioner. Foto: Reuters/Nigel Roddis/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har den siste tida vært spekulert mye om David Moyes «nye Manchester United» og Wayne Rooneys rolle.

De siste ukene har britiske medier skrevet at klubben har vært villig til å strekke seg langt for å beholde Rooney.

Tre mill i uka Det har vært skrevet om en drømmekontrakt som medfører at han skal få en ukelønn på 300 000 pund, altså rundt tre millioner kroner, om han signerer kontrakten som varer til 2018.

Den britiske storavisa The Sun skriver nå at Rooney har signert kontrakten, som har en verdi på hele 70 millioner pund, altså over 700 millioner kroner.

Den svært verdifulle avtalen skal være den største i Premier Leagues historie, ifølge The Sun.

Livstidskontakt Avisa omtaler kontrakten som en «livstidskontrakt» - siden Manchester United dermed sikrer seg Rooneys siste gode år som proff. Både Chelsea og Real Madrid har vært interesserte i spilleren.

Ifølge The Sun medfører også avtalen at han vil bli lagets nye kaptein etter at det ble kjent at Nemanja Vidic forlater laget til sommeren.

Han skal også få en større rolle i klubben. Moyes ser ifølge avisa på Rooney som en viktig hjørnestein i gjenoppbyggingen av Manchester United.

Hele Norges coronakart