- Rooney holdt ultralydfest

Viste fram ufødt baby for venner.

DYR ULTRALYDFEST: Ekteparet Wayne og Coleen leide inn moderne 4D-ultrautstyr for å vise frem sitt ufødte barn. Foto: Nigel Roddis / REUTERS.
DYR ULTRALYDFEST: Ekteparet Wayne og Coleen leide inn moderne 4D-ultrautstyr for å vise frem sitt ufødte barn. Foto: Nigel Roddis / REUTERS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Manchester United-spillerens kone har termin i slutten av september.

I stedet for å vise fram avfotograferte ultralydbilder av den kommende verdensborgeren til venner og familie, slik spente foreldre ofte gjør, gikk ekteparet Wayne og Coleen Rooney et skritt lenger tidligere i august:De leide inn moderne 4D-ultralydutstyr, fikk det installert i sitt eget hjem, og inviterte sin nærmeste krets over for å se direktesendte bilder av babyens bevegelser.

En operatør var med og gjennomførte den halvtimeslange seansen.

- Coleen og Wayne synes det hele var spennende. De har ikke sluttet å fortelle folk om det, og det er enda mer spente på fødselen nå, sier en kilde "tett på ekteparet" til Daily Mail.

Avisa mener det kostet ekteparet drøyt 3000 kroner å leie utstyret.- De fleste gravide får utført ultralyden uten at andre er til stede. Men Coleen og Wayne kunne ikke vente med å vise fram baby Roo. 4D-bilder er veldig tydelige: Du kan se barnets bevegelser, og du ville også ha sett om den gjespet eller stakk ut tunga si, forteller kilden videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer