Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rooney holdt ultralydfest

Viste fram ufødt baby for venner.

DYR ULTRALYDFEST: Ekteparet Wayne og Coleen leide inn moderne 4D-ultrautstyr for å vise frem sitt ufødte barn. Foto: Nigel Roddis / REUTERS.
DYR ULTRALYDFEST: Ekteparet Wayne og Coleen leide inn moderne 4D-ultrautstyr for å vise frem sitt ufødte barn. Foto: Nigel Roddis / REUTERS. Vis mer

LONDON (Dagbladet): Manchester United-spillerens kone har termin i slutten av september.

I stedet for å vise fram avfotograferte ultralydbilder av den kommende verdensborgeren til venner og familie, slik spente foreldre ofte gjør, gikk ekteparet Wayne og Coleen Rooney et skritt lenger tidligere i august:

De leide inn moderne 4D-ultralydutstyr, fikk det installert i sitt eget hjem, og inviterte sin nærmeste krets over for å se direktesendte bilder av babyens bevegelser.

En operatør var med og gjennomførte den halvtimeslange seansen.

- Coleen og Wayne synes det hele var spennende. De har ikke sluttet å fortelle folk om det, og det er enda mer spente på fødselen nå, sier en kilde "tett på ekteparet" til Daily Mail.

Avisa mener det kostet ekteparet drøyt 3000 kroner å leie utstyret.

- De fleste gravide får utført ultralyden uten at andre er til stede. Men Coleen og Wayne kunne ikke vente med å vise fram baby Roo. 4D-bilder er veldig tydelige: Du kan se barnets bevegelser, og du ville også ha sett om den gjespet eller stakk ut tunga si, forteller kilden videre.

Wayne og Coleen Rooney er barndomskjærester fra Liverpool, og bor nå i idylliske Cheshire — i et hjem verdsatt til rundt 40 millioner kroner.

De giftet seg i fjor sommer, og kunngjorde graviditeten i mars.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media