Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney i avhør om nattklubb-slagsmål

Anklaget for å overfalle fotograf.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Wayne Rooney vil bli avhørt av politiet, anklaget for å ha overfalt en fotograf utenfor en nattklubb klokka fem om morgenen søndag 15. oktober, melder BBC og flere andre engelske nettsteder i ettermiddag.

Episoden skal ha funnet sted utenfor nattklubben Panacea i Manchester. Rooney har ikke vært pågrepet, og fotografen trengte ikke medisinsk behandling, opplyser politiet som etterforsker saken videre.

I den anledning vil de altså snakke med Rooney.

- Vi vil avtale med 21-åringen at han kommer til politistasjonen for å bli avhørt i forbindelse med en hendelse i John Dalton Street søndag 15. oktober, sier en talsmann for politiet.

Rooney spilte hele kampen da Manchester United slo Wigan 3-1 på bortebane dagen før.

AVHØRES: Wayne Rooney må forklare seg for politiet etter at han er anklaget for å ha flydd på en fotograf. Hendelsen skal ha funnet sted utenfor en nattklubb i Manchester på morgenkvisten etter denne kampen mot Wigan. Foto: Reuters/Scanpix
AVHØRES: Wayne Rooney må forklare seg for politiet etter at han er anklaget for å ha flydd på en fotograf. Hendelsen skal ha funnet sted utenfor en nattklubb i Manchester på morgenkvisten etter denne kampen mot Wigan. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!