Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney i rute

Gjør «perfekte framsteg» etter skaden.

(Dagbladet.no): Som vanlig når det er snart er VM, har England en sentral spiller ute med skade - og som vanlig holder hele nasjonen pusten.

Denne gangen er det Manchester United-spissen Wayne Rooney det dreier seg om, og spådommene har så langt vært dystre.


Men i dag kommer det engelske landslagets lege, Leif Sward, med en gladmelding til den gullhungrige fotballfansen på balløya:

- Alt tyder på at dette vil bli en perfekt tilbakekomst. Jeg har høye håp for Ronney og verdensmesterskapet, sier han til The Sun, ifølge BBC.

Nå avventer han en ny undersøkelse på torsdag, før han kan gi mer endelige svar.

Wayne Rooney pådro seg et brudd i beinet under Manchester Uniteds kamp mot Chelsea den 24. april.

Siden skaden oppsto har ikke spissen sparket en ball. Til gjengjeld har han tilbrakt mye tid i et oksygen-kammer for at skaden skal leges raskere.

SKADD: Hele England håper denne mannen, Wayne Rooney, kommer seg på beina i tide til VM. Foreløpig får han ikke gjort stort. Foto: AP/MU TV/PA/Scanpix
SKADD: Hele England håper denne mannen, Wayne Rooney, kommer seg på beina i tide til VM. Foreløpig får han ikke gjort stort. Foto: AP/MU TV/PA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media