Rooney i sex-rettssak

Bestemor benekter Rooney-sex og har saksøkt avis.

(Dagbladet.no:) Manchester United-stjernen kan bli nødt til å vitne i en rettssak mot The Sun.

50 år gamle Patricia Tierney har saksøkt avisa etter at den trykket en sak om at bestemora til 16 skal ha solgt sex til Rooney. Tierney ble navngitt og fotografert i The Sun for ett år siden, melder scotsman.com.Hun sier imidlertid at hun kun jobbet som resepsjonist ved et av bordellene i tre uker, og aldri var prostituert. Tierney er gift, har sju barn og 16 barnebarn.

- Var ung og dum

Rooney innrømmet på seinsommeren i fjor at han har hatt sex med prostituerte, etter at tabloiden Sunday Mirror skrev en sak om det. England-spissen sendte ut en pressemelding hvor han beskrev seg selv som «ung og dum» da det skjedde.

Han ble filmet av overvåkingskameraer da han oppsøkte ti Liverpool-bordell i fjor, og skal ha betalt i overkant av 500 kroner hver gang.

Etter dette måtte Rooney stå skolerett hos faren til forlovedens far, Tony McLoughlin. Han ble tilgitt av svigerfaren og ble sammen med Coleen igjen.

- Wayne og Tony hadde en mann-til-mannprat. Wayne fikk klar beskjed om å aldri såre Coleen igjen, sa mor Colette McLoughlin.

- Et mareritt

Nå kan saken komme til å få nye runder i britiske medier. Juridiske eksperter tror nemlig ikke The Sun kommer til å løse saken utenfor rettssalen, siden en slik sak vil gi dem mange nye historier.

Til tross for dette går nå Tierney til sak mot avisa.

- Disse anklagene påvirket livene til min klient og hennes familie. The Sun ødela livet til en skyldløs kvinne i jakten på en totalt grunnløs historie sier, hennes advokat David Kirwan.

Ifølge advokaten har det siste året være et mareritt for kvinnen.

- Hver gang saken blir nevnt bryter hun ut i tårer.

LANDSLAGSSTJERNE: Wayne Rooney scoret i går kveld mot Danmark, i en kamp England tapte 4-1.