Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney i trener-krangel

Derfor skiftet Wayne Rooney klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United-spiss Wayne Rooney forteller nå at han havnet i krangel med Everton-manager David Moyes før han skiftet klubb i 2004.


- Jeg ville gått omtrent hvor som helst bare for å komme bort fra David Moyes, skriver spissen i sin sjølbiografi, ifølge
BBC.

Vurderte Newcastle

På grunn av krangelen vurderte spissen å gå til Newcastle United, men både han og Everton slo til da «de røde djevlene» til slutt tilbød 27 millioner pund.

Da hadde Rooney allerede fått mer enn nok av Moyes, og han var fast bestemt på å skifte klubb da han ga manageren følgende beskjed:


- Jeg vil aldri noensinne spille for deg igjen.

«Anmassende»

Problemet med Moyes er, ifølge Rooney, at han er «anmassende».

AVSLØRER: Wayne Rooney avslører nå hvorfor han forlot Everton til fordel for Manchester United. Uenighet med manager David Moyes var en viktig årsak. Foto: MATTHEW ROBERTS/REUTERS/SCANPIX
AVSLØRER: Wayne Rooney avslører nå hvorfor han forlot Everton til fordel for Manchester United. Uenighet med manager David Moyes var en viktig årsak. Foto: MATTHEW ROBERTS/REUTERS/SCANPIX Vis mer


- Han ønsker bare å kontrollere folk. Men ettersom jeg var en ung og sjølsikker 17-åring som spilte for landslaget, var jeg ikke redd for å fornærme eller svare ham, skriver den nå 20 år gamle fotballspilleren.

Smakebiter fra Rooneys sjølbiografi blir offentliggjort porsjonsvis i The Daily Mail, så det er mye som tyder på at det er flere av ungguttens fiender som bør grue seg.

HJERTELIG: Wayne Rooney (t.h.) får gratulasjoner av David Moyes etter en kamp mot Newcastle. Etter hvert ble forholdet dem imellom så dårlig at Rooney vurderte blant andre Newcastle som ny arbeidsgiver.