Rooney i trøbbel

Politietterforskes for å ha spyttet en kvinne i ansiktet.

(Dagbladet.no): Supertalentet Wayne Rooney er i trøbbel etter et nattklubb-besøk natt til søndag. I går anmeldte en 23 år gammel kvinne Everton-spissen til politiet for å ha spyttet henne i ansiktet.

- Alle anklager mot Wayne Rooney er uriktige og forfalsket, sier Rooneys agent, Paul Stretford, til The Sun.

Vitner forteller avisa at Rooney var edru hele kvelden. I VIP-området på nattklubben skal kvinnen ha kommet bort til fotballstjernen og lagt an på ham. Da hun ble avvist hevder vitnene at kvinnen spyttet på Rooney.

- Kvinnen hadde tydeligvis hatt noen drinker og plaget Wayne, sier et vitne.

Rooney var på nattklubben etter å ha spilt storkampen mot Manchester United. Tidligere har den temperamentsfulle tenåringen blitt sammenlignet med fotballverstingen Paul Gascoigne, og en nattklubbskandale er sannsynligvis det siste unggutten trenger akkurat nå. Men agenten hans tror det blåser over.

- Wayne skal samarbeide med politiet. Han gjorde ikke noe ulovlig. Ikke en gang noe som var lite galant, sier Stretford.

UNG, LOVENDE, OG AGGRESSIV: Wayne Rooney har rukket å bli superstjerne i England til tross for sin unge alder. Han er den yngste spilleren som noensinne har scoret et landslagsmål for England.