RETT FOKUS?: Fabio Capello vil bestemme seg i løpet av dagen for om Wayne Rooney spiller mot Sveits. Foto: Scanpix
RETT FOKUS?: Fabio Capello vil bestemme seg i løpet av dagen for om Wayne Rooney spiller mot Sveits. Foto: ScanpixVis mer

- Rooney informerte kona om utroskapet på SMS

Landslagsplassen kan ryke.

||| (Dagbladet): I går ble nyheten om Rooneys påståtte utroskap med prostituerte Jennifer Thompson brettet ut på forsiden av News Of The World og Sunday Mirror.

Flere britiske medier skriver i dag at Wayne Rooney må bevise for Fabio Capello at han har riktig fokus før tirsdagens kamp mot Sveits.

The Times skriver at Rooney er «fra seg» over beskyldningene. Supertabloiden The Sun skriver at Rooney i går tryglet om tilgivelse fra barndomskjæresten.

- Livet mitt er i ruiner. Jeg vil gjøre alt for å fikse dette, sier The Suns kilder at Rooney sa til vennene sine.

SMS En talsmann fra det engelske fotballforbundet uttalte i går at Rooney trener for fullt og at alt er som det pleier.

Rooney, som på fredag var involvert i samtlige av Englands fire mål, spekuleres å ha fortalt en venn at han tror ekteskapet er over og at hans Coleen ikke vil tilgi ham denne gangen.

24-åringen har nemlig innrømmet sex med prostituerte før.

Ifølge The Guardian kontaktet Rooney kona Coleen i går for å fortelle henne om nyheten. Etter å ha snakket med henne skal han ha følt seg langt bedre.

Daily Mail hevder på sin side at Rooney informerte Coleen om skandalen på SMS. Ifølge avisen satt hun hos frisøren når meldingen fra Rooney tikket inn.

Hun skal nå ha flyttet hjem til mor og far.

Hverken Rooney eller ådgiverne hans har uttalt seg om saken.

Får støtte av Milner Rooney fikk i går støtte av den ferske Manchester City-spilleren James Milner.

- Vi er heldige som får lov til å representere landet vårt foran tusenvis av mennesker, men uansett hvilken jobb du har vil det være ting en liker og ting en ikke liker, sier Milner.

- Det hadde hjulpet om privatlivet ditt ikke ble overvåket, men slik er fotballen, og vi er heldige som får lov til å gjøre det vi gjør, men det er opp og nedturer. Wayne trente for fullt i dag, og fokuserer på fotball - nettopp det vi er her for å gjøre.

- Alle så fredag hvor god en spiller Wayne er. Forhåpentligvis går han på banen tirsdag og scorer hat-trick.

Flyttet hjem: De britiske tabloidene skriver at Coleen Rooney skal ha flyttet hjem til mor og far etter at det påståtte utroskapet ble kjent. Foto: Scanpix
Flyttet hjem: De britiske tabloidene skriver at Coleen Rooney skal ha flyttet hjem til mor og far etter at det påståtte utroskapet ble kjent. Foto: Scanpix Vis mer