ENGLANDS FREMSTE: Englands VM-skjebne avhenger av at Wayne Rooney treffer med formen i Brasil. Foto: REUTERS / Nigel Roddis / NTB Scanpix
ENGLANDS FREMSTE: Englands VM-skjebne avhenger av at Wayne Rooney treffer med formen i Brasil. Foto: REUTERS / Nigel Roddis / NTB ScanpixVis mer

Rooney innrømmer å ha vært ute av form i tidligere mesterskap

Har andre planer i år.

Wayne Rooney var ikke i slag under fotball-VM verken i 2006 eller 2010. Nå lover Manchester United-angriperen å være på beste under VM i Brasil.

I 2006 ble Rooney hastet tilbake i spill etter mellomfotsbrudd, mens en ankelskade gjorde at 2010 heller ikke ble 28-åringens store sluttspill.

Rooney spilte ikke Uniteds tre siste ligakamper på grunn av lyskeskade, men tror han er tilbake i toppform når VM starter 12. juni.

- Vanskelig med pusten - Tidligere har jeg kommet til den første (VM-)kampen uten å ha kommet i kampform. Da er det vanskelig med pusten og alt, sier Rooney til Daily Mail.

- Denne gangen føler jeg meg helt ærlig bedre. Jeg har tatt hensyn til meg selv så godt det lar seg gjøre for å være i best mulig form til dette mesterskapet. Jeg blir klar. Jeg ser fram til det, fortsetter United-spissen.

Tøff gruppe Han står med 38 mål på 89 A-landskamper.

- Jeg ønsker virkelig å være 100 prosent frisk i dag, og unngår jeg skader på trening før avreise, vil jeg være fullstendig klar, sier Rooney.

England er i en tøff gruppe med Italia, Uruguay og Costa Rica som motstandere.

(NTB)