Rooney jakter scoringsrekord. Blir da Uniteds mestscorende noensinne

Sikter mot 20 mål.

JAKTER REKORD: Wayne Rooney. Foto: Andy Hooper Daily Mail/ Solo Syndication
JAKTER REKORD: Wayne Rooney. Foto: Andy Hooper Daily Mail/ Solo Syndication Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United-spiss Wayne Rooney sikter mot 20 Premier League-mål denne sesongen, slik at han blir klubbens mestscorende noensinne.

Klubblegenden Bobby Charlton er mestscorende for Manchester United med sinne 249 mål - scoret mellom 1956 og 1973. Etter forrige sesong er Rooney oppe i 230 seriescoringer.

- Jeg håper jeg kan komme meg opp på 20 eller flere. Når jeg spiller spiss, er jeg skuffet om jeg ikke klarer det, sier 29-åringen.

Forrige sesong spilte Rooney flere kamper på midtbanen. Nå er planen at han skal være spydspiss for United igjen.

- Jeg har alltid sagt at det er min beste posisjon, sånn at jeg kan komme ofte inn i boksen. De to sesongen jeg har som ensom spiss er de to hvor jeg har scoret flest mål.

Rooney kan ta fra Charlton enda en scoringsrekord det kommende året. Charlton har flest landslagsmål for England med sine 49. Rooney er kun ett bak.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer