- Rooney kan få ny kontrakt

Det skriver fotballkorrespondent Jason Burt i The Telegraph.

 BLIR HAN?:  Det har stormet rundt Wayne Rooney denne sommeren, men Manchester United kan likevel være villige til å tilby spissen ny kontrakt. Foto: EPA/PETER POWELL
BLIR HAN?: Det har stormet rundt Wayne Rooney denne sommeren, men Manchester United kan likevel være villige til å tilby spissen ny kontrakt. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

Rooneys nåværende avtale med Manchester United går ut i juni 2015, men de røde djevlene kan være villige til å forlenge den engelske landslagsspillerens kontrakt for å hindre Chelsea i å gjøre flere fremstøt for å sikre seg angriperens tjenester, skriver den britiske avisen.
 
United vil likevel ikke forhaste seg med å skrive ny kontrakt med 27-åringen.

Skadeforfulgt
De vil først at ting skal roe seg ned, i kjølvannet av Rooneys angivelige ønske om å forlate United tidligere i sommer.

Klubben vil også forsikre seg om at muskelbunten er tilfreds med å jobbe under den nye manageren David Moyes.

I følge Burt, er det sannsynlig at Rooney vil bli tilbudt ny kontrakt over nyttår, men han påpeker også at klubben ikke vil gå for fort fram med spilleren som har slitt mye med skader den siste tiden.
Ute de neste tre kampene
Et dypt kutt i hodet etter et kraftig sammenstøt med Phil Jones under trening for en drøy uke siden, holder Rooney borte fra England-troppen, og sannsynligvis også de neste tre kampene for United.

Rooney gikk også glipp av hele sesongoppkjøringen til de røde, etter at han pådro seg en hamstring-skade nærmest umiddelbart etter at laget var på plass i Thailand i juli.

Med andre ord gjenstår det å se hva fremtiden vil bringe for Rooneys Manchester United-karriere.

Siste ord er neppe sagt.